Καβγάς on air Μίχα – Χατζηνικολάου!

Φωτιές άναψε ο Μαντούβαλος

Νέο επεισόδιο προστέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μίχα και τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι οποίοι ήρθαν τελικά «Πρόσωπο με πρόσωπο».

Τη φωτιά άναψε ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Πέτρος Μαντούβαλος, θυμίζοντας στον Γιάννη Μίχα τι δεν έκανε ως Νομάρχης, με αποτέλεσμα ο Γ. Μίχας να ζητήσει το λόγο.

Ο Χατζηνικολάου όμως έκρινε ότι ο Μαντούβαλος δεν είχε ολοκληρώσει και του είπε σε λίγο. Ο Μίχας είδε συνωμοσίες πίσω από αυτό, ε και κάπου εκεί ο Χατζηνικολάου άστραψε και βρόντηξε.

Ο Γ. Μίχας συνέχισε να λέει ότι θα αρχίσει να σκέφτεται όπως άλλοι και να μιλάει για «στημένα» και ο Χ��τζηνικολάου του απάντησε ότι δε δέχεται απειλές.

«Όχι σε μένα αυτά. Αυτά στον Φασούλα που είναι ευγενικός. Εγώ δεν είμαι», του απάντησε ο Ν. Χατζηνικολάου και του τόνισε για άλλη μία φορά ότι δε δέχεται απειλές και ότι δεν τον έχουν απειλήσει μεγαλύτερα πολιτικά αναστήματα.

πρώτη ανάρτηση: 18/10/2010, 23:27

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top