«Μπαστούνια» με τα καρότα τα βρήκε η Μανωλίδου

Περιπέτειες στην κουζίνα είχε η πολυτάλαντη...

«Μπαστούνια» με τα καρότα τα βρήκε η Μανωλίδου

Την ποδιά του Master Chef φόρεσε η Ευγενία Μανωλίδου για να μπει στο πετσί του ρόλου, όμως, τα βρήκε... «μπαστούνια» με τα καρότα κι ας είχε το ειδικό εργαλείο για το καθάρισμα! Μάλλον τα χέρια της πιάνουν περισσότερο με την μπαγκέτα του μαέστρου...

Ο Λευτέρης Λαζάρου βρήκε στην παρουσιάστρια του ριάλιτι μαγειρικής την εν δυνάμει βοηθό για να φτιάξει σφυρίδα με λαχανικά.

Της φόρεσε την ποδιά γιατί «μόνο με ποδιά μαγειρεύω εγώ», όπως είπε η Ευγενίτσα και άρχισε τις οδηγίες για το πλύσιμο και το κόψιμο των λαχανικών. Βέβαια, η ποδ��ά ήταν μαύρη, της αποχώρησης δηλαδή όπως επεσήμανε και μία παίκτρια!

Στο πλύσιμο μια χαρά τα πήγε η μαέστρος - κριτής ταλέντων - παρουσιάστρια - σύζυγος βουλευτού... Ξεκινώντας, όμως, με το κολοκυθάκι, η Ευγενία έβγαλε γλώσσα -κυριολεκτικά- για να κόψει κυβάκια, ενώ το καρότο αποδείχθηκε ο... Γολγοθάς της.

«Μ’ έχει σκλαβώσει η Ευγενία με τον τρόπο και την ταχύτητά της», είπε ψιλοειρωνικά ο κ. Λαζάρου και η παρουσιάστρια έσπευσε να δικαιολογηθεί: «δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τόσο περίπλοκα εργαλεία γι’ αυτό».

Μα ξέρεις πόσο πολύπλοκο είναι το εργαλείο για το καθάρισμα των καρότων; Πάνω κάτω μια ροδελίτσα πας και ξεφλουδίζονται ως δια μαγείας... Φαντάσου να έπρεπε να χρησιμοποιήσει... κομπρεσέρ πόση ώρα θα της έπαιρνε!

«Κοροϊδεύετέ με εσείς...», μονολογούσε η Ευγενία πάνω από τον πάγκο κοπής, όσο οι παίκτες και οι κριτές του «Master Chef» κρυφογελούσαν...

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να μας πείσει ακόμα περισσότερο για τα ταλέντα της, προσφέροντας την βοήθειά της και στον πάγκο του κ. Λαζάρου: «μπορώ να κάνω δύο πράγματα συγχρόνως», του είπε χαρακτηριστικά.

Ο σεφ, πάντως, αρνήθηκε ευγενικά, αναθέτοντάς της τις ντομάτες. Ε αυτές ήταν εύκολες: ούτε κόψιμο ήθελαν, ούτε... καθάρισμα!

Η αποθέωση της μαγειρικής της Ευγενίας ήταν όταν ο πουρές λαχανικών περάστηκε μέσα από σίτα: «αυτό το κάνουμε για να γίνει ο πουρές πιο σφιχτός», παρατήρησε η καλή νοικοκυρά για να της απαντήσει ο μάγειρας με υφάκι: «όχι, επειδή θέλουμε μόνο το ζουμί»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top