Καπουτζίδης: «σας περιμένουν αναπάντεχες εκπλήξεις»

Τι δηλώνει για την αποψινή πρεμιέρα του «Just the two of us»

Καπουτζίδης: «σας περιμένουν αναπάντεχες εκπλήξεις»

Πρεμιέρα κάνει απόψε στο Mega το «Just the two of us» και ο Γιώργος Καπουτζίδης ανεβάζει τον πήχη, υποσχόμενος στο τηλεοπτικό κοινό πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως τον προβλημάτισε στην αρχή το ότι το σόου τραγουδιού με επώνυμους θα είναι live.

«Σας περιμένουν αναπάντεχες εκπλήξεις», λέει στο περιοδικό «Τηλεθεατής» ο Γιώργος Καπουτζίδης, όμως, κρατά τα χαρτιά του κλειστά. «Δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα προδώσει λεπτομέρειες από αυτά που ετοιμάζουμε... Θα δείτε ανθρώπους να τραγουδούν που δεν το περιμένατε, τραγουδιστές να ερμηνεύουν κομμάτια που επίσης δεν περιμένετε όπως και ντουέτα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε», προσθέτει.

Όσο για το αν τον προβλημάτισε το γεγονός ότι θα έχει να διαχειριστεί τόσους επώνυμους σε ένα live πρόγραμμα; «Καταρχάς με προβλημάτισε το γεγονός ότι θα είναι live, είναι όμως μια πρόκληση για μένα αυτό και επίσης θεωρώ ότι το live έχει μια ζωντάνια. Όσο για τους επώνυμους, έχω την αίσθηση ότι όλοι θα έχουν μια πολύ ωραία και χαλαρή διάθεση. Ξέρω ότι έχουν έρθει με το σκεπτικό να περάσουμε καλά και αυτό από μόνο του είναι πολύ αγχολυτικό», αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top