Κορομηλά: «πέρασα πολύ σοβαρά για να ασχοληθώ με όσα λέγονται»

Τι είπε για κατάσταση της υγείας της και το comeback της

Κορομηλά: «πέρασα πολύ σοβαρά για να ασχοληθώ με όσα λέγονται»

«Αψήφησα εντελώς το πως ήμουνα εμφανισιακά και βγήκα», είπε η Ρούλα Κορομηλά και μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το comeback της στην τηλεόραση. Μάλιστα, συνέδεσε αυτά τα δύο γεγονότα λέγοντας πως επειδή έχει περάσει πολύ σοβαρά πράγματα στη ζωή δεν ασχολείται με όσα γράφονται ή λέγονται για εκείνη!

Με μαύρο κολάν, λευκή απαστράπτουσα μπλούζα με αβυσσαλέ�� ντεκολτέ και μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, η Ρούλα μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για την ασθένεια που την κράτησε μακριά από τον φακό για περίπου 4 χρόνια. «Είχα ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, μια φλεγμονή του μυικού συστήματος που λέγεται πολυμυοσίτιδα», είπε η παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως η ασθένεια αυτή προκαλεί εντονότατα προβλήματα στην κίνηση και γενικότερα σε όλο το σώμα.

«Αυτό δεν φεύγει, υφίσταται κι εγώ προσπαθώ να το κρατάω σε μια ύφεση», πρόσθεσε η Ρούλα και αποκάλυψε ότι για 3 χρόνια ακολουθούσε ενδοφλέβια αγωγή, η οποία της προκάλεσε έντονα οιδήματα στο σώμα και το πρόσωπο. Ωστόσο, επεσήμανε ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει όσο προσέχει και δεν πιέζεται.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια απέδωσε στην ασθένειά της την «φουσκωμένη» εμφάνισή της τον περασμένο Απρίλιο στο «Greek Idol» και πρόσθεσε: «έπρεπε να το κάνω. Άφησα την γυναικεία φιλαρέσκεια κατά μέρος και βγήκα».

Αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται, επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως δεν δίνει σημασία σε όσα γράφονται και λέγονται (άσχετα αν κατά καιρούς απαντάει έστω και έμμεσα, προσθέτουμε εμείς). «Όταν εκτίθεσαι και κακία υπάρχει και την κριτική πρέπει να δέχεσαι... Μετά από τόσα χρόνια πορείας, εξετάσεις θα δώσω;», διερωτήθηκε και τόνισε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθεί.

«Από τη στιγμή που εγώ βίωσα ορισμένες καταστάσεις που ήταν πάρα πολύ έντονες και πολύ σοβαρές και πολύ ουσιαστικές, το να γράψει κάποιος μια εμπάθεια και να πει κάτι, το αφήνω, δεν του δίνω σημασία», κατέληξε.

Απαντώντας σε όσους χαρακτηρίζουν trash το «Big Brother», η Ρούλα τόνισε πως γνωρίζει τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του σταθμού και μπαίνει μπροστά και παλεύει. «Είμαι απλά η παρουσιάστρια και είμαι επαγγελματίας παρουσιάστρια», είπε με έμφαση, κρατώντας διακριτικά αποστάσεις από το ριάλιτι και πρόσθεσε πως δεν είχε καμία ανάμειξη στην επιλογή των παικτών.

Κάπου εκεί ήρθε και το έμμεσο καρφί στον Λάκη Λαζόπουλο: η παρουσιάστρια πήρε πάσα από την κριτική για το ριάλιτι που έκανε ο Κωστόπουλος (ο οποίος έχει δική του εκπομπή στον Alpha και παράλληλα είναι και κριτής στο «Greek Idol») και διερωτήθηκε: «άμα μας βρίζεις κι εσύ δηλαδή τι θα κάνουμε;»

Πρώτη ανάρτηση: 14/10/2010 23.45

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top