Η Μανωλίδου «εκδικήθηκε» τον Κανάκη

Πώς πήρε το αίμα της πίσω για όσα της έχει σούρει;

Τι κι αν ο Αντώνης Κανάκης έχει σούρει τα εξ’ αμάξης στην Ευγενία Μανωλίδου κατά καιρούς; Η μαέστρος - κριτής - παρουσιάστρια - σύζυγος βουλευτού είναι... κυρία και δεν απάντησε σε τίποτα, ωστόσο, κατάφερε να τον εκδικηθεί μέσω της AGB!

Μπορεί ο Αντώνης να μην έχει αναφερθεί καθόλου στην Ευγενία -προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα- ωστόσο η παρουσιάστρια πήρε το αίμα της πίσω για τα περσινά.

«Master Chef» και «Ράδιο Αρβύλα» έδιναν από την αρχή της εβδομάδας μάχη στήθος με στήθος στο ραβασάκι της AGB, μέχρι που η Ευγενίτσα έκανε την ανατροπή και πέρασε μπροστά!

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, η AGB έδειξε 27,7% στο σύνολο για το Μega και 27% για τον ΑΝΤ1! Στα νεανικά κοινά, οι «Ράδιο Αρβύλα» διατήρησαν προβάδισμα με 34,7% έναντι 33,3% του «Master Chef».

Η διαφορά στο σύνολο είναι μικρή, η ευχαρίστηση για την Ευγενία είναι σίγουρα μεγάλη! Λίγο είναι να ξεπερνά μια εκπομπή που κατά γενική ομολογία αρέσει πολύ στο κοινό; Όχι βέβαια... Ή μήπως είναι λίγο που ξεπέρασε την εκπομπή η οποία την έχει πιάσει στο στόμα της αμέτρητες φορές;

Κι αν μέχρι πρότινος ο Αντώνης Κανάκης υποστήριζε αυτό που είχε πει παλιότερα στην εκπομπή του, δηλαδή το «χ*στ*κ* ο κόσμος για την Μανωλίδου», μάλλον ήρθε η ώρα να το κοιτάξει λιγουλάκι...