Η Τατιάνα ντύνεται άντρας και αναστατώνει το STAR

Δείτε την όπως δεν την είδατε ποτέ

Η Τατιάνα ντύνεται άντρας και αναστατώνει το STAR

Άνω κάτω έκανε το STARη Τατιάνα Στεφανίδου στην προσπάθειά της να μιλήσει με την …Τατιάνα.

Μεταμορφωμένη σε …Τατιάνο, για την ακρίβεια έναν μελαχρινό Έλληνα που ζει στη Γερμανία και εργάζεται σε κανάλι στο Αμβούργο, επιδίωξε να πάρει συνέντευξη από τον εαυτό της, …μπουκάροντας κυριολεκτικά στο STAR.

Η Τατιάνα ήταν τόσο πειστική ως Μάκης Τανιμανίδης, που μέσα στο γκρι κουστουμάκι της και το μαύρο καρέ μαλλί της, δεν την αναγνώρισαν ούτε οι συνεργάτες της, αν και με τη μία τράβηξε πάνω της τα βλέμματα όλων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, μιλούσε επί 20 λεπτά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο γραφείο του και εκείνος δεν κατάφερε ούτε να υποψιαστεί πως ο κύριος που είχε μπροστά του ήταν η Τατιάνα!

Ο Θοδωρής Δρακάκης αν και στην αρχή δείχνει να αιφνιδιάζεται στη συνέχεια καταλαβαίνει την πλάκα και μάλιστα βρίσκει και ποιος κρύβεται κάτω από την επιτυχημένη μεταμόρφωση.

Μαζεμένοι, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ήταν και άλλοι δημοσιογράφοι του STAR, όταν τους πλησίαζε ο Τατιανομάκης και τους υπέβαλε ερωτήσεις για την Ελλάδα και τα όσα συμβαίνουν εδώ.

«Το καταδιασκέδασα! Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη», είπε η ίδια, προσθέτοντας ότι στο σώμα ενός άνδρα μπορεί να μπήκε, στο μυαλό του όμως δεν κατάφερε να μπει.

Δείτε το βίντεο και καταδιασκεδάστε το και εσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top