Αραμπατζή - Μουτσινάς στην «Πρωινή Μελέτη»

Τι είπαν για Σκορδά, Λιάγκα και Ζαρίφη

Αραμπατζή - Μουτσινάς στην «Πρωινή Μελέτη»

Απολαυστική συνάντηση στον αέρα της Πρωινής Μελέτης είχαν η Μ. Αραμπατζή και ο Ν. Μουτσινάς.

Η πρώην παρουσιάστρια του «Όμορφου Κόσμου» και μέλλουσα παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Παιδί μου και Εγώ» μίλησε για τους διάδοχους της στην πρωινή ζώνη του Mega, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

«Τους είδα μόνο την πρώτη μέρα. Καλοί ήταν η Φαίη και ο Γιώργος. Βγαίνουν απενοχοποιημένοι. Βγάζουν την σχέση τους προς τα έξω, αγκαλιάζονται στον αέρα, χωρίς να υπάρχει λόγος να εξηγούν γιατί το κάνουν αυτό και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό», είπε, ενώ σχολίασε και τις άλλες πρωινές εκπομπές λέγοντας «Την Ελένη συνεχίζω να την βλέπω, γιατί είμαι γυναίκα και έχω την περιέργεια να δω τι φοράει και τέτοια. Ο Γιώργος και ο Σπύρος δείχνουν ότι πρέπει να τα καταφέρουν. Μου βγάζουν κάτι το γρήγορο».

Η παρουσιάστρια μίλησε ακόμα και για τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» και παραδέχτηκε ότι με το να τους παρουσιάζουν σαν πεντάδα, σαν ένα τσούρμο, δεν κατάφερε το κοινό να βρει κομμάτια να ταυτιστεί. Ωστόσο, σε άλλο σημείο της συνέντευξης έδειξε ότι είναι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά. «Κάθε εμπόδιο για καλό», τόνισε.

Ο Νίκος Μουτσινάς από την άλλη, διέψευσε κατηγορηματικά την φημολογούμενη κόντρα της Μ. Ηλιάκη και της Κ. Καινούργιου, ενώ αποκάλυψε ότι μιλάει και πάλι με την πρώην συμπαρουσιάστρια του Κατερίνα Ζαρίφη.

Είπε μάλιστα, ότι θα πάρει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, που συμμετέχει και η Κατερίνα, ενώ παρά τις προσπάθειες του δε κατάφερε να κρύψει ότι… δεν μιλιέται με τον Τσαλίκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top