Δείτε την Τατιάνα να γίνεται... άνδρας

Καρέ καρέ η μεταμόρφωση της παρουσιάστριας

Δείτε την Τατιάνα να γίνεται... άνδρας

Σε... Τατιάνο μεταμορφώθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου για τις ανάγκες της εκπομπής της! Η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το Ζεις» υποδύθηκε έναν Γερμανό δημοσιογράφο που έχει έρθει στη χώρα μας για ρεπορτάζ σχετικά με την οικονομία και περπάτησε στους διαδρόμους του Star, όπου ακόμα και οι συνεργάτες της δεν κατάφεραν να την αναγνωρίσουν!

Ο μελαχρινός άνδρας με το γκρι κουστουμάκι που περπατούσε στα γραφεία του Star, ολίγον τι κουνιστός ομολογουμένως, τράβηξε αμέσως την προσοχή όλων, ενώ δεν δίστασε να πειράξει δημοσιογράφους και παρουσιαστές του καναλιού.

Με την βοήθεια των αδερφών Αλαχούζου, ειδικών στα σπέσιαλ εφέ που αυτή την περίοδο επιμελούνται και την εμφάνιση των λεπρών στο σίριαλ «Το Νησί», η Τατιάνα έγινε... δημοσιογράφος από την Γερμανία και ήρθε να πάρει συνεντεύξεις για την οικονομία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, μιλούσε επί 20 λεπτά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο γραφείο του και εκείνος δεν κατάφερε ούτε να υποψιαστεί πως ο κύριος που είχε μπροστά του ήταν η Τατιάνα!

Άλλωστε, ποιος δεν θυμάται την άκρως επιτυχημένη μεταμόρφωσή της σε... χοντρή την περσινή τηλεοπτική σεζόν;

«Το καταδιασκέδασα! Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη», είπε η Τατιάνα και πρόσθεσε πως στο σώμα ενός άνδρα μπο��εί να μπήκε, στο μυαλό του όμως δεν κατάφερε να μπει.

Περισσότερα για τον άνδρα Τατιάνα στο «Αξίζει να το Ζεις» της Τετάρτης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top