Μενεγάκη - Ζαρίφη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

Δείτε τι έγινε στον «Καφέ» το πρωί

Μενεγάκη - Ζαρίφη: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...

Αμηχανία, αναμνήσεις, πολύ γέλιο και πολλές – πολλές σπόντες ήταν τα χαρακτηριστικά της «επίσκεψης» Ζαρίφη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Από την Παρασκευή μας είχε προετοιμάσει η Ελένη με βίντεο αφιέρωμα και τον… καλό της λόγο, ότι σήμερα θα… τα ξαναβρεί στον τηλεοπτικό αέρα με την Κατερίνα Ζαρίφη (γιατί πώς να κρατήσει και τα νούμερα με τόσους αντιπάλους). Και η Κατερίνα από την μεριά ήρθε με αέρα συμφιλίωσης και δεν το έκρυβε! Το έγραφε άλλωστε και η μπλούζα της: "War is over" (Ο πόλεμος τελείωσε).

Η συνάντηση μας γύρισε λίγα χρόνια πίσω και μετά τα πρώτα λεπτά αμηχανίας οι δυο πρώην συνεργάτισσες, που είχαν να μιλήσουν 27 ολόκληρους μήνες, δεν σταμάτησαν να γελάνε πετώντας βέβαια και τις απαιτούμενες σπόντες η μία στην άλλη ή η Ζαρίφη προς τον Αnt1,γιατί πως αλλιώς θα στείλουμε και τα μηνύματά μας;!

«Τόσο άγχος ούτε όταν ήμουν απέναντι δεν είχα», είπε η Ζαρίφη στην Ελένη, η οποία τα ψιλοέχασε, αλλά δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να γελάει.

«Αλήθεια έχασες 15 κιλά; Είχες πάρει τόσα;» της είπε η Ελένη Μενεγάκη και -τσουπ!- βρήκε πάλι την ευκαιρία η Ζαρίφη «Τα πήρα, τα πήρα, χόρτασα πολύ εκεί στον Ant1» και να σου πάλι τα γέλια.

Και μπορεί να «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», αλλά τα παλιά δεν ξεχνιούνται... για αυτό άλλωστε η παρουσιάστρια του «Καφέ» δεν καταδέχτηκε να καλέσει η ίδια την Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά έβαλε συνεργάτη της. Επίσης, την «έδωσε στεγνά» λέγοντας ότι «Εμείς θέλαμε περισσότερο (εννοώντας να μείνει στην εκπομπή), αλλά δεν έχει σημασία»…

Το γλυκό ακόμα και μετά από δύο χρόνια απουσίας φαίνεται να έδεσε. Λέτε να βλέπουμε το πρώην δίδυμο του πρωινού του Ant1 εναλλάξ στην Μενεγάκη; Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή Ζαρίφη, Τρίτη- Πέμπτη Μουτσινάς; Ω, ρε γλέντια!

Πάντως, μπορεί οι σπόντες για τον Ant1 γενικώς και αορίστως να πήγαν σύννεφο, η εμφάνιση του κ. Λάτσιου όμως στο... απέναντι πρωινό ούτε που αναφέρθηκε...

Δείτε την συνάντηση των δυο τους στο βίντεο που ακολουθεί…

Πρώτη ανάρτηση: 11/ 10/2010 15:03

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top