Μπαλατσινού:«Δεν μιλάω με την Μενεγάκη»

Ρίχνει «βόμβες» για Σκορδά- Λιάγκα και «Next Top Model»

Μπαλατσινού:«Δεν μιλάω με την Μενεγάκη»

Λίγο πριν ξεκινήσει το «Next Top Model» η Τζένη Μπαλατσινού ρίχνει «βόμβες» για την σχέση με την Ελένη Μενεγάκη (ουσιαστικά παραδέχεται ότι δεν μιλάνε πια), το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκα (λάθος να εργαστούν μαζί) και για τα περιοδικά του συζύγου της λέγοντας ότι δεν της αρέσουν τα παιχνίδια με τα εξώφυλλα!

Τι είπε για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη; «Τις στιγμές που έχω ζήσει με την Ελένη δεν τις ξεχνάω. Για μένα έχει υπάρξει σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου. Άρα ότι μπορεί να συμβαίνει στην προσωπική της ζωή εμένα δεν με αφορά», είπε… επιβεβαιώνοντας -με τον παρελθοντ��κό χρόνο που χρησιμοποιεί αν το προσέξατε - τις φήμες, που την θέλουν να μην έχουν πλέον φιλικές σχέσεις με την κουμπάρα της!

Η κ. Μπαλατσινού δεν δίστασε να απαντήσει και στην «κόντρα» του συζύγου της με την Ελένη, που αφορά στα δημοσιεύματα των περιοδικών του κ. Κωστόπουλου.

«Ότι έχει να κάνει με τα περιοδικά και ποιος βάζει εξώφυλλο «τι», είναι ένα παιχνίδι που ποτέ δεν μου άρεσε, οπότε δεν είμαι η αρμόδια να απαντήσω σε αυτό», ήταν η… διπλωματική της απάντηση που μας μπέρδεψε λίγο, γιατί δείχνει να κρατάει φανερές αποστάσεις και από τον σύζυγο!

Η Τζένη Μπαλατσινού, που δεν δίνει και συχνά συνεντεύξεις άναψε φωτιές και στο σπίτι των Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα με τις απόψεις της περί ζευγαριών και εργασίας: «Δεν ήθελα ποτέ να δουλέψω με τον σύζυγό μου», είπε στην «Πρωινή Μελέτη» και πρόσθεσε: «Ελπίζω (οι Σκορδά - Λιάγκας) να είναι η εξαίρεση, γιατί όλα ξεκινάνε ρομαντικά, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Θεωρώ έξυπνο τον Λιάγκα, γιατί αφήνει χώρο στην Φαίη, οπότε αυτό μπορεί να βγει σε καλό»! Τι εννοεί ο ποιητής, ότι η Φαίη θέλει ιδιαίτερη προβολή και ο Λιάγκας κάνει «πίσω» για να μην «σκοτωθούνε»;

Πάντως, δεν δίστασε να… απαξιώσει και το reality στο οποίο είναι κριτής δηλώνοντας «Δεν νομίζω να πάνε σε αντίστοιχο παιχνίδι οι κόρες μου, γιατί το έχουμε απομυθοποιήσει τόσο πολύ στο σπίτι, που ήδη δεν τους κάνει ‘κλικ’. Από την άλλη, αν θέλουν να ασχοληθούν με τον τομέα της μόδας μπορούν να το κάνουν, αρκεί να σπουδάζουν κιόλας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top