Βγήκαν μαχαίρια σε ριάλιτι

Τραυματίστηκε ένας από τους παίκτες

Βγήκαν μαχαίρια σε ριάλιτι

Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στο ριάλιτι μαγειρικής TopChefκαι κάποιοι από τους παίκτες θέλησαν να μιμηθούν το τρέιλερ του αυστραλιανού ριάλιτι, παίζοντας τα «ιπτάμενα στιλέτα».

Ένα από τα μαχαίρια όμως έπεσε πάνω στο πόδι ενός από τους επίδοξους TopChef και μόλις οι άνθρωποι της παραγωγής είδαν τα αίματα επικράτησε στο γύρισμα ένας …ψιλοπανικός.

Ο τραυματισμός του παίκτη με μαχαίρι δεν έγινε πάνω σε αψιμαχία με συνάδελφό του, αλλά στην προσπάθεια του ίδιου να κάνει τον …Τσάκι Τσαν, ένα από τα φονικά μαγειρικά …όπλα του ξέφυγε και τον βρήκε στο πόδι, προκαλώντας του ένα βαθύ τραυματισμό.

Η Νάντια Μπουλέ που εκείνη τη στιγμή ήταν στο πλατό έμαθε εκ των υστέρων για τον αυτοτραυματισμό του παίκτη, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής τρομοκρατημένοι μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Εκεί ο νεαρός δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα ήταν επιφανειακό. Έτσι δεν χρειάστηκε ράμματα και αφού ήπιε τις πορτοκαλάδες του βγήκε από το νοσοκομείο και τράβηξε για την …κουζίνα.

Το θέμα ωστόσο απόκτησε τη δημοσιότητά του και τώρα οι ειδικοί των ριάλιτι περιμένουν αυτοτραυματισμό παίκτη και στο άλλο, το ανταγωνιστικό παιγνίδι.

Προσοχή στα μαχαίρια παιδιά...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top