O Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής επετειακής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», στην οποία ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε το τέλος εποχής μετά από 34 χρόνια, μίλησε για αυτό!
Γιώργος Παπαδάκης: Βουρκωμένος ανακοίνωσε το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα»
«Είμαι κι εγώ συγκινημένος. Το έβλεπα στο καμαρίνι, γι’ αυτό βγήκα λαχανιασμένος και τελευταία στιγμή. Είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την ελληνική τηλεόραση. Το έχω πει χρόνια τώρα, ότι μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω το 1/3 της καριέρας που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης. Τον θεωρώ το σπουδαιότερο τηλεοπτικό πρόσωπο. Σήμερα είναι μία συγκινητική ημέρα διότι ανακοίνωσε ότι σταματάει το «Καλημέρα Ελλάδα» και όχι την τηλεόραση. Ο Γιώργος θα συνεχίσει την τηλεόραση από άλλες θέσεις».
Τέλος εποχής: Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχτηκε τους παλιούς του συνεργάτες
Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν είναι ένα κεφάλαιο ο Γιώργος Παπαδάκης που ένα έξυπνο κανάλι σαν τον ΑΝΤ1 θα τον αφήσει να φύγει και να πάει σπίτι του. Ο άνθρωπος κουράστηκε και δεν θέλει να ξυπνάει στις 5 το πρωί. Υποκλινόμαστε όλοι».