Κατερίνα Παπακωστόπουλου: «Δεν είχαμε ίντρικες στην εκπομπή»

Τι είπε στο Breakfast@Star

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή Super Κατερίνα, τις εντάσεις στην εκπομπή, την τηλεθέαση αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν είχαμε ίντρικες στην εκπομπή. Είμαστε όλοι ώριμοι άνθρωποι, ηλικιακά κοντά και επαγγελματικά κοντά. Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να προσαρμοστείς και να προσαρμοστούν κι οι άλλοι σε σένα. Όσο ο καιρός περνάει, τόσο καλύτερα είναι και έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος δεν θέλει πολύ δυνατές κραυγές και εντάσεις για τις… εντάσεις.

Μια δημιουργική ένταση πάνω σε ένα θέμα, δεν είναι καβγάς. Αφορά το ρεπορτάζ, δεν αφορά τα πρόσωπα. Όταν διαφωνείς με κάποιον στον αέρα για ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι τσακώνεσαι μαζί του και δεν μιλάς. Δεν υπάρχει αυτό», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο Breakfast@Star.

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, τόνισε: «Εγώ είμαι η τελευταία που πρέπει να μιλήσω για αυτό. Εγώ είμαι ένα μέλος της εκπομπής, η εκπομπή είναι της Κατερίνας, υπάρχει project manager κ.λπ. Αυτοί που ξέρουν καλύτερα από μένα λένε ότι κάποτε οι πρωινές εκπομπές έκαναν πολύ μεγαλύτερα νούμερα, όποτε σύνολο των εκπομπών των πρωινών είναι σχετικά χαμηλό ειδικά κάποιες ημέρες. Δεν ξέρω αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο ή ακολουθεί κι άλλες πλατφόρμες. Δεν ξέρω κι αν ο κόσμος βλέπει τηλεόραση. Προλαβαίνει; Νομίζω όλοι τρέχουμε σαν τρελοί. Όσοι βλέπουμε τηλεόραση, έχουν άποψη και κρίνουν».