Ματίνα Παγώνη: «Δεν υπάρχει άνδρας που να είναι πιστός»

«Εγώ δε συγχωρώ την απιστία»

Βίντεο από το Happy Day

Για την απιστία μίλησε η Ματίνα Παγώνη στο podcast της Μαρίας Αντωνά, τονίζοντας πως δεν τη συγχωρεί, ενώ επεσήμανε ότι τα μηνύματα στο κινητό... παρερμηνεύονται!

«Εγώ δε συγχωρώ την απιστία. Μαρία, βγάλε τα κινητά απ’ το μυαλό σου. Αν ανοίξεις το κινητό, χώρισες. Το παραμικρό που εσύ θα το ερμηνεύσεις στο δικό σου κεφάλι διαφορετικά, μπορεί να είναι τελείως διαφορετική η διατύπωση στο κινητό, αλλά εσύ μετά από το δικό σου το μυαλό δε θα το βγάλεις. Πότε μην ψάξεις κινητό» είπε η Ματίνα Παγώνη στη Μαρία Αντωνά.

Η Ματίνα Παγώνη για τις ερωτικές σχέσεις

«Άκουσε να δεις, μια νέα γυναίκα καταρχήν θα πρέπει να έχει τη δική της προσωπικότητα, δεν πρέπει να στηρίζεται πουθενά. Όταν λέω πουθενά εννοώ πουθενά. Δεν πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους άντρες καθόλου. Δεν πρέπει να έχει. Είναι απρόβλεπτοι, και μέσα στο μυαλό τους έχουν διάφορα.

Πάντα έναν άντρα πρέπει να τον έχουμε στο ερωτηματικό, πάντα. Αν ένας άντρας σε θεωρήσει δεδομένη, την πάτησες. Η σχέση είναι τελειωμένη, τελείωσε. Να το ξέρεις αυτό.

Δεν πρέπει ποτέ να σε θεωρεί δεδομένη, να είσαι ανεξάρτητή, να μην είσαι πολλές ώρες μαζί του. Να κάνεις και εσύ αυτά που θέλεις και πάνω από όλα να υπολογίζεις τον εαυτό σου και μετά τους υπόλοιπους» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Ματίνα Παγώνη: «Δεν υπάρχει έρωτας στην ουσία»

«Νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος, αλλά δεν είσαι. Απλώς με έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι θέλεις να είσαι μαζί του, σου αρέσει να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, να ζεις μαζί. Αν αυτό λέγεται έρωτας, τότε ναι, το βαπτίζουμε, έρωτας όμως αν αναλύσεις σαν λέξη είναι άλλο πράγμα»