Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Λιάγκας παρέα στον «αέρα»

«Η εικόνα που βλέπετε δεν είναι μαγική»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο πλατό του Καλημέρα Ελλάδα, με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» για την τραγωδία στα Τέμπη.

Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Λιάγκας για πρώτη φορά μαζί στον «αέρα»

Με την ατάκα «Η εικόνα που βλέπετε δεν είναι μαγική», ο Γιώργος Παπαδάκης καλωσόρισε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη γι ναα παρουσιάσει ένα διαφορετικό Πρωινό από τα πρηγούμενα. 

Γιώργος Λιάγκας: Παπαδάκης, Τσιμτσιλή & Παύλου κατά του παρουσιαστή

«Πόσο θα ήθελα να βρεθούμε μαζί κοντά. Παλιά, τα στούντιο ήταν δίπλα δίπλα, ενώ τώρα μας χωρίζουν δύο όροφοι. Και δεν προλαβαίνω να ανέβω και δεν προλαβαίνεις να κατέβεις» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση, ότι βρισκόμαστε κι εκτός δουλειάς έξω. Κι ότι σ’ αγαπάω, σε σέβομαι και σε θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι τιμή μου που είμαστε μαζί εδώ στον ΑΝΤ1».

Ο Γιώργος Παπαδάκης κι ο Γιώργος Λιάγκας τα είπαν όλα... έξω από τα δόντια

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι η εκπομπή του θα βγει από το πλατό του Καλημέρα Ελλάδα για τεχνικούς λόγους, καθώς το κοντρόλ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη έχει καλύτερο εξοπλισμό.

«Θέλει να μου φάει την εκπομπή», σημείωσε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης.