Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο έκανε ο Γιώργος Λιανός, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του με κάποιες από τις ερωτήσεις που δέχτηκε.
Γιώργος Λιανός: Η βόλτα με την κόρη του, Βαλέρια
Όπως είδαμε στο Breakfast@Star, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον, την επιστροφή του Big Brother και για τον ΣΚΑΪ. «Τι ετοιμάζω; Τίποτα. Θα κάνω πατάτες τηγανιτές με κεφτεδάκια», είπε αρχικά με χιούμορ.
Ο Γιώργος Λιανός δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του από τις τηλεοπτικές κάμερες
Αναφορικά με την επιστροφή του Big Brother, απάντησε; «Θα γίνει; Δεν το ξέρω ειλικρινά. Δε μου γίνονται τέτοιες συζητήσεις», όσον αφορά στο Survivor, είπε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για το νέο Survivor».
Γιώργος Λιανός: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια της γυναίκας του
«Τα σενάρια θέλουν τον Ατζούν να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ», του μετέφεραν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την παρακάτω -εκνευρισμένη- απάντηση από τον Γιώργο Λιανό: «Αχ, δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα…Προσπαθώ να αντιδράσω με χιούμορ, αλλά είναι προκατειλημμένες οι ερωτήσεις σας. Τα σενάρια που θέλουν να καταστρέφεται το κανάλι σας.. ».
«Τι θα θέλατε να κάνετε τηλεοπτικά», τον ρώτησαν στη συνέχεια. «Θα ήθελα να κάνω ντοκιμαντέρ, να βλέπω κοάλα να ζευγαρώνουν. Δε θέλω να σου πω κάτι για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Λείπω έξι χρόνια από την Ελλάδα. Προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο. Ξεκουράζομαι. Έχω ένα πολύ καλό συμβόλαιο, Δόξα τω Θεώ, γιατί τα πράγματα είναι ζόρικα. Και για εσάς, τα μάθατε; Ε, τα νούμερα δεν είναι πολύ καλά φέτος. Δε θέλω να το μάθετε από εμένα. Εντάξει, καλά θα πάει!»,
Γιώργος Λιανός: Ξεκαθάρισε ότι δε θέλει άλλο να λείπει από την Ελλάδα και την οικογένειά του
Για τις φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, ο Γιώργος Λιανός τόνισε: «Δεν έχω ακούσει κάτι για τον Γρηγόρη και το πρωινό. Εγώ δεν είμαι για τέτοια πράγματα. Δε θα μου φανεί περίεργο στο να κάνει πρωινή εκπομπή. Αν έχει τα άντερα… το να ξυπνάει να έρχεται και στο ράδιο… γιατί αν φύγει θα έχουμε άλλα… θα τα πούμε αλλιώς».
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star