Ο Βασίλης, ο Παναγιώτης, ο Παντελής κι ο Σωτήρης ήταν οι τέσσερις παίκτες που μονομάχησαν μαγειρικά διεκδικώντας την ασυλία και να περάσουν στους 19 του MasterChef 2025, μαζί με τη Μαίρυλιν και τον Κλεό,
MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης... έσκαψε ψάχνοντας το τέλειο σουφλέ!
Αφού οι σεφ και κριτές δοκίμασαν τα τέσσερα σουφλέ, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε τις ανακοινώσεις. Η προσπάθεια του Σωτήρη μύριζε λίγο αυγό, ήθελε παραπάνω ψήσιμο, κι έτσι πήγε στον εξώστη με τους συμπαίκτες του.
MasterChef: Ποιοι έξι έφτιαξαν τα καλύτερα αυγά ποσέ
MasterChef: Ο Παναγιώτης έφτιαξε πρώτη φορά σουφλέ και κέρδισε!
Την καλύτερη προσπάθεια από τις τέσσερις, είχε ο Παναγιώτης, που πήρε τη λευκή ποδιά και την ασυλία. Ο Παίκτης δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι είχε το καλύτερο σουφλέ! Η δεύτερη ασυλία πήγε στον Βασίλη, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Έτσι, ο Παντελής παραμένει στους υποψήφιους προς αποχώρηση.
MasterChef: Ποιοι αποκλείστηκαν στο δεύτερο στάδιο με τη μαρέγκα;
MasterChef: Ο Βασίλης ήθελε να δοκιμάσει το σουφλέ του, που του έδωσε την ασυλία
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάλεσε τους δύο παίκτες που είχαν τις καλύτερες προσπάθειες και τους ζήτησε να φορέσουν τις λευκές τους ποδιές.
MasterChef: Ποιοι αποκλείστηκαν στο πρώτο στάδιο της δοκιμασίας ασυλίας;
MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε στον Παναγιώτη και τον Βασίλη τις λευκές τους ποδιές
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef