Μετά την έντονη κριτική που ασκήθηκε στην ΕΡΤ για τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσαν τους 12 φιναλίστ του ελληνικού τελικού της Eurovision, τώρα η δημόσια τηλεόραση «ξαναχτύπησε» με νέα γκάφα!
Klavdia: Η ηλικία, η καταγωγή, η Eurovision κι η Αστερομάτα!
Συγκεκριμένα, χθες 16 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ειπώθηκε ότι ο ελληνικός τελικός θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου αντί για 30, που θα γίνει κανονικά.
Το λάθος αυτό προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου στην εκπομπή Breakfast@Star με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου να ξεσπά.
«Εγώ αρχίζω και εκνευρίζομαι. Δε γελάω πια. Αρχίζω και εκνευρίζομαι με την προχειρότητα γιατί είναι δημόσια τηλεόραση. Κάπου ωπα. Την πληρώνουμε όλοι. Μιλάμε για έναν θεσμό, τη Eurovision που βγάζουν χρήματα από αυτή, για ένα τεράστιο τηλεοπτικό προϊόν που φέρνει διαφημίσεις, δε μπορούν να κάνουν ξεπέτες. Το κείμενο περνάει από 100 ανθρώπους» είπε η δημοσιογράφος.
Υπενθυξμίζεται ότι και την περίοδο των γιορτών είχε γίνει λάθος με ένα πλάνο που ξέφυγε στο μοντάζ μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».