Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star
Η παρέα του Breakfast@Star αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το πρωί της Παρασκευής, με πολύ κέφι και τον Διονύση Σχοινά με τα τραγούδια του να ξεσηκώνει το πλατό.
Η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου θέλησαν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες με τον Ετεοκλή να αναλαμβάνει να τα πει το μεγάλο μέρος των ευχαριστηρίων.
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Star
«Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Star για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε αλλά και την οικογένεια της Green Pixel (σ.σ. η εταιρεία παραγωγής) που είναι πάντα δίπλα μας.
Τεχνικοί, δημοσιογράφοι πάντα στο πλευρό μας. Ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ήσασταν όλοι υπέροχοι.
Σύσσωμη η παρέα του Breakfast@Star στην τελευταία εκπομπή της σεζόν
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά θα είμαστε εδώ. Το ραντεβού μας είναι για τον Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό.
Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε, σε αυτόν οφείλεται το ότι θα είμαστε και του χρόνου εδώ», είπαν οι παρουσιαστές.
Συγκινημένος ο Ετεοκλής: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μας οικογενειακώς»
«Δεν ήταν εύκολο να γελάμε», είπε η αγαπημένη αστρολόγος, Άση Μπήλιου. Τις δικές τους ευχές στον κόσμο για ένα όμορφο καλοκαίρι έδωσαν κι οι: Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Σταύρος Βαρθαλίτης.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star