Νίκος Μίχας: «η Κατερίνα Στικούδη είναι σούπερ κ*υλ*»!

Ξεκατίνιασμα και σέξι αποκαλύψεις στο «Just The Two Of Us»

Και τι δεν έγινε στο live του Just the two of us… Πέρα από το ξεκατίνιασμα της Αθηναΐς Νέγκα με την Μαριάννα Πολυχρονίδη, η κριτής ξεκατινιάστηκε και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο Νίκος Μίχας που αποκάλεσε την Κατερίνα Στικούδη... σούπερ κ*υλ*!

Μία πιο χαρούμενη και ενδιαφέρουσα νότα στο παιχνίδι έδωσε το στιγμιότυπο με τον Μίχα να αποκαλεί«κ* ύ*α» την Κατερίνα Στικούδη. Σχολιάζοντας την εμφάνιση της εκρηκτικής Κατερίνας ο τραγουδιστής είπε ότι ό, τι και ν�� φορέσει η Κατερίνα είναι κ*ύ*α, γιατί έχει τέλειο σώμα.

Μα τι το ήθελε η ενδυματολόγος να βάλει η Στικούδη καυτό κόκκινο σορτσάκι; Τα... είδε όλα ο Μίχας και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα προσχήματα! Μάλιστα, δεν δίστασε να προτείνει να φορέσει το Κατερινιώ ένα σκισμένο τζιν και ένα κοντό μπλουζάκι από το οποίο θα φαίνεται ο αφαλός της! Έχει και προτιμήσεις ο αοιδός...

Σοκ έπαθε ο Καπουτζίδης που αναρωτήθηκε εάν η ώρα είχε περάσει τις 23:00… «Τι ώρα είναι ρε παιδιά; Ας μου πει κάποιος από το κοντρόλ και ελπίζω να είναι μετά τις 23:00», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, η Αθηναΐς Νέγκα είχε φροντίσει να ξεκατινιαστεί με δύο από τους συμμετέχοντες, την... γνωστή αγαπημένη Μαριάννα Πολυχρονίδη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μην ξενερώνεις με πράγματα που δεν ακούς» είπε ο Ουγγαρέζος με αφορμή το «οκτώ να είναι οι ώρες σας» που υποστηρίζει η κριτής ότι ξεστόμισε για την κριτική επιτροπή ο Δημήτρης. «Ξενερώνω και με το performance» ανταπάντησε η ραδιοφωνική παραγωγός για να συμπληρώσει «Δεν είσαι τόσο καλός όσο νομίζεις…».

Από το σόου αποχώρησαν τελικά η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Μίχας.

πρώτη ανάρτηση: 29-11-2010, 00:07