Μ. Πολυχρονίδη: «οι δύο κοπέλες της επιτροπής δεν έχουν μουσικές γνώσεις»!

Ξανά just the... καβγάς of us για το σόου τραγουδιού

Μ. Πολυχρονίδη: «οι δύο κοπέλες της επιτροπής δεν έχουν μουσικές γνώσεις»!

Ούτε το όνομά της Αθηναΐδας Νέγκα και της Λυδίας Παπαϊωάννου δεν θέλει να λέει η Μαριάννα Πολυχρονίδη, που μάλλον έχει «φορτώσει» για τα καλά με την κριτική στο «Just The Two Of Us»! Σε νέα της συνέντευξη, η ηθοποιός αποφεύγει να κατονομάσει τα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής, λέγοντας πως «οι δύο κοπέλες δεν έχουν μουσικές γνώσεις»!

Πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα είχε αποκαλέσει νέτα - σκέτα τις Νέγκα και Παπαϊωάννου «άσχετες», οπότε αυτή τη φορά το είπε πιο... κομψά στο περιοδικό «Celebrity».

«Νιώθω τυχερή που κάθε εβδομάδα τραγουδάω μπροστά στον Κώστα Τουρνά και τον Στέφανο Κορκολή. Σε σχέση με τις δύο κοπέλες τώρα, δεδομένου ότι δεν έχουν μουσικές γνώσεις, δεν θα είχα πρόβλημα αν με έκριναν με βάση αυτό που ακούνε. Δυστυχώς όμως αυτό δεν συμβαίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αν δεν το προσέξατε, τον Κώστα Τουρνά και τον Στέφανο Κορκολή τους αναφέρει ονομαστικά, ενώ... μυστήριο αποτελούν οι «δύο κοπέλες», που -φυσικά- ο κόσμος το ‘χει τούμπανο το ποιες είναι!

Παράλληλα, η Μαριάννα αποκάλυψε πως εδώ και δύο χρόνια διατηρεί σχέση με κάποιον άνδρα, με τον οποίο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Σιγά μην ασχοληθούμε με τον γάμο τώρα! Σε αυτή τη φάση τον αφήνουμε και πάμε για πουρνάρια!

Για να δούμε αν θα αντιδράσει και στις νέες δηλώσεις Πολυχρονίδη η Αθηναΐς Νέγκα...Τις προάλλες ο καβγάς άναψε στο πλατό του «Just» και πάλι καλά που δεν χρειάστηκε να παρέμβει ο Καπουτζίδης για να μην μαλλι��τραβηχτούν οι δύο κυρίες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top