Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά αν θα κάνει πρωινό

Τι λέει για Καραμετοχαριτάτους και άλλες εκπομπές της TV

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά αν θα κάνει πρωινό

«Δεν έχω συζητήσει τι θα κάνω την επόμενη χρονιά», ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στις φήμες που τον θέλουν στην θέση των Καραμεροχαριτάτων μαζί με την Νάντια Μπουλέ. Παράλληλα, στήριξε έμμεσα πλην σαφέστατα το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά και υποστήριξε πως η ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες.

Μιλώντας στο «TV Weekend», ο Γρηγόρης -το συμβόλαιο του οποίου με το Mega λήγει τον Ιούνιο- δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στην πρωινή ζώνη, ωστόσο, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για όσα λέγονται.

«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή τη φημολογία... Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω γι’ αυτό. Το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι το «Money Drop», να τελειώσει αυτή η σεζόν», είπε ο παρουσιαστής όταν ρωτήθηκε αν θα πάρει την θέση των Καραμεροχαριτάτων, οι οποίοι λέγεται πως του χρόνου θα «μετακομίσουν» στην πιο πρωινή ζώνη.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης δεν θέλησε να σχολιάσει κανέναν συνάδελφό του, λέγοντας: «δεν θέλω να κρίνω, γιατί δεν μ’ αρέσει να κρίνω για να μην κριθώ». Βέβαια, λίγο παρακάτω πρόσθεσε με νόημα ότι δεν θέλει να σχολιάσει τα φετινά πρωινάδικα για να μην... πληγώσει κάποιους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του «Πρωινό Mou».

Ο ίδιος, πάντως, παραδέχθηκε πως στο παρελθόν έκανε λάθη και πέρασε περιόδους ματαιοδοξίας. «Αυτό που πλέον δεν δικαιολογώ στον εαυτό μου είναι να κάνω λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να αντιλαμβάνομαι πού θα σταματάω και πού θα συνεχίζω», πρόσθεσε.

Την Νάντια Μπουλέ την είδε τελικά στο «TopChef» μιας και από Σάββατο πήγε πλέον Πέμπτη, ενώ τόνισε πως δεν της έδωσε καμία συμβουλή. «Η παρουσίαση είναι μοναχικό ταξίδι... Αν δεν το νιώσεις, δεν το καταλάβεις, δεν πέσεις, δεν ξανασηκωθείς, δεν γελάσεις, ό,τι και να σου λένε είναι παραμύθια της Χαλιμάς», υποστήριξε.

«Η τηλεόραση δεν είναι τατουάζ. Αν δεν σ’ αρέσει το αλλάζεις, το κλείνεις και δεν είναι θέμα συζήτησης για όλη την Ελλάδα», είπε ο Γρηγόρης για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και πρόσθεσε: «σε άλλες χώρες έχουν χειρότερα προγράμματα. Εγώ θεωρώ πως εδώ έχουμε από τις καλύτερες τηλεοράσεις του κόσμου... Οι άνθρωποι εκεί όμως δεν έχουν θέμα συζήτησης την τηλεόραση.... Δεν σ’ αρέσει; Κλείσ’ το! Άλλαξέ το! Τι το συζητάς τόσες μέρες;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top