Στην κουζίνα του Λιάγκα κα�� της Σκορδά η Μπαρμπαρήγου;

Οι Καραμεροχαριτάτοι ”το φυσάνε και δεν κρυώνει”

Στην κουζίνα του Λιάγκα και της Σκορδά η Μπαρμπαρήγου;

Φωτιά έχουν πάρει οι συζητήσεις τις τελευταίες μέρες μετά και την ξαφνική αποχώρηση της μαγείρισσας Αργυρώς Μπαρμπαρήγου από το πρωινό του Ant1 «10 με 1 μαζί»….


Τα σενάρια για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει πολλά ενώ όλοι αναρωτιούνται στο πλατό ποιας εκπομπής θα μαγειρεύει από εδώ και πέρα.


Πάντως προ ημερών ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έφαγαν στο μαγαζί της «χρυσοχέρας» Αργυρώς κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι θα μπει στην κουζίνα του Mega τελικά.


Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό μου» μετά το γεύμα που είχε στο μαγαζί της Αργυρώς, μίλησε αποκλειστικά στο Star και ξεκαθαρίσε ι το τοπίο για το αν έγινε πρόταση στην μαγείρισσα ενώ την ίδια στιγμή αποκαλύπτει με ποιον άλλον έτρωγε στο μαγαζί της εκτός από τη σύζυγό του.


«Δεν έχει γίνει ούτε κάποια πρόταση ούτε συζήτηση. Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά μάγειρας του πρωινού μου είναι ο Καλλίδης» είπε και πρόσθεσε πως «Με την Αργυρώ είμαστε φίλοι και κυρίως με τον Μανώλη τον άνδρα της. Έχω και εγώ τρέλα με τη θάλασσα όπως και εκείνος και το καλοκαίρι κάναμε παρέα και ένα τριήμερο κάναμε μαζί διακοπές».


Εντωμεταξύ, στο ίδιο τραπέζι - στο μαγαζί της Μπαρμπαρήγου- ήταν και ο Πέτρος Μπούτος με την σύζυγο του. Έκαναν μια διερευνητική συζήτηση αλλά η τακτική της Μπαρμπαρήγου που έχει ήδη αφήσει στα κρύα του λουτρού δυο εκπομπές - χωρίς εξηγήσεις- τους προβληματίζει.


«Με τον Πέτρο Μπούτο εκτός από διευθυντής μας έχουμε και μια φιλική σχέση δεν έχει προκύψει τώρα.» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ στην ερώτηση εάν έκανε στην Αργυρώ πρόταση ο κ. Μπούτος απάντησε: «Τουλάχιστον όσο ήμασταν στο τραπέζι μαζί δεν έγινε καμία πρόταση δεν ξέρω αν την ώρα που χαιρετήσαμε αλλά δεν νομίζω».


Ο Γιώργος Λιάγκας μας αποκάλυψε ότι ρώτησε χωρίς όμως να πάρει απάντηση τους λόγους που οδήγησαν την μαγείρισσα να αποχωρήσει από το πρωινό του Ant1. «Είναι στεναχωρημένη και σίγουρη για την απόφασή της»τόνισε.


Πάντως οι Καραμεροχαριτάτοι ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει και περιμένουν στην γραμμή τους ....η κλήση τους στην Μπαρμπαρηγου προωθείτε !


Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top