Η Βανδή, τα ερωτικά βοηθήματα και ο κρύος ιδρώτας της Μενεγάκη…

Τι άκουσε η Ελένη και άλλαξε χρώμα…;

Η Βανδή, τα ερωτικά βοηθήματα και ο κρύος ιδρώτας της Μενεγάκη…

Την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στη χθεσινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου σχολίασαν σήμερα στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την ηλικία της, το σώμα της και τη σχέση της με το Ντέμη, ενώ μέχρι και… τσαχπίνικη ποδιά έβαλε και καθάρισε πατάτες και έκανε και ζύμη.

Ως εδώ όλα καλά… Μέχρι που η Κατερίνα Ζαρίφη (η οποία παρά τα περιττά κιλά της εμφανίστηκε με ένα τεράστιο μπούστο) αποφάσισε να σχολιάσει και το πιο.. πικάντικο μέρος της εκπομπής στο οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος έβγαλε στη Δέσποινα Βανδή ερωτικά βοηθήματα για να ενισχύσει στη σχέση της.

Τι το ήθελε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχιζε τη συζήτηση; Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει στο τέλος της…!

Εκεί, λοιπόν, που ο έτερος συνομιλητής τους στο πάνελ, Άρης Καβαζίκης, έλεγε ενδεικτικά ότι μεταξύ των βοηθημάτων ήταν και ένα.. παπάκι που δονείται, πετάχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και φώναξε γελώντας«και εγώ έχω δεχθεί δώρο τέτοιο παπάκι από διευθυντή μου. Αρχικά δεν είχα καταλάβει περί τίνος πρόκειται αλλά μετά το κατάλαβα».

Η «ωραία Ελένη» άλλαξε εκατό χρώματα εκείνη τη στιγμή ενθυμούμενη ότι κάποτε η Ζαρίφη ήταν στον «Πρωινό Καφέ» και διευθυντής της ήταν ο… Γιάννης Λάτσιος!

«Μη μου λες τέτοια» της είπε τρομαγμένη η Ελένη. «Διευθυντής σου από το ραδιόφωνο ή από την τηλεόραση;» ρώτησε αγχωμένη η Ελένη Μενεγάκηχωρίς να είναι σίγουρη αν θέλει όντως να μάθει!

Ή καρδιά της Ελένης, τελικά, πήγε στη θέση της όταν η Ζαρίφη αποκάλυψε ότι αφορούσε πρώην διευθυντή ραδιοφώνου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top