Καλημέρης: «Η Σκορδά είναι η τηλεοπτική μου αδυναμία»

«Αν την έπαιρνα όμως στην ΕΡΤ θα μου έσκαβαν λάκκο»

Καλημέρης: «Η Σκορδά είναι η τηλεοπτική μου αδυναμία»

Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης μιλάει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Θα μας πείτε «σιγά το νέο, συνέχεια γίνεται». Όχι όμως όταν αφορά τον Τζόνι Καλημέρη έναν άνθρωπο που εργάζεται πολύ και μιλά λίγο αλλά ποτέ δεν έκρυψε τα λάθη του!


«Η Φαίη Σκορδά είναι η τηλεοπτική μου αδυναμία. Πάντα πίστευα ότι το “έχει”» τονίζει σε συνέντευξη στο People ο πρώην σύμβουλος της ΕΡΤ, Τζόνι Καλημέρης. «Δεν πίστευα όμως ότι θα τα καταφέρει ως δίδυμο με τον σύζυγό της.Πίστευα ότι όταν προσλαμβάνεις ένα ζευγάρι υπάρχει μια αμηχανία. Προφανώς όμως έκανα λάθος!».

«Μου πρότειναν να γίνω μέλος της επιτροπής του “Just the two of us”»


«Μου έκαναν την τιμή να με προτείνουν για κριτή στο αλλά "Just the two of us" αρνήθηκα» εξομολογείται ο έμπειρος μάνατζερ. «Δε θεωρώ ότι μου επιτρέπεται να γίνω συνάδελφος αυτών που τόσα χρόνια υποτίθεται ότι κατευθύνω. Από εκεί που ήμουν μάνατζερ στην ΕΡΤ να γινόμουν κριτής σε σόου» τονίζει ο Τζόνι Καλημέρης.


Δικαιολογεί ωστόσο απόλυτα τη συμμετοχή του Γιάννη Λάτσιου: «Ο Γιάννης είναι στη διοίκηση του καναλιού και δικαιολογείται γιατί βοηθάει την προσπάθεια. Στην αρχή ανησυχούσα μήπως με αυτό τον τρόπο “απομυθοποιηθεί”. Εκ του αποτελέσματος η απόφαση του ήταν σωστή. Αλλά υπάρχει μια αδυναμία: πως γίνεται να είσαι ο άνθρωπος που καθορίζει τη μοίρα όλων και να είσαι και συνάδελφος τους;».

«Η Μενεγάκη πληρώνει την έκθεση της στην άσχετη με το αντικείμενο της δημοσιότητα»


Ο έμπειρος μάνατζερ δε θα μπορούσε να μ��ν καταθέσει την άποψή του και για δύο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής περιόδου: την Ελένη Μενεγάκη και την Ευγενία Μανωλίδου.


«Την Ελένη την έβλαψε όλη αυτή η άσχετη με το αντικείμενο της δημοσιότητα. Δεν φταίει όμως εκείνη γι’ αυτό» δηλώνει ο Τζόνι Καλημέρης και συμπληρώνει: «Η Ελένη είναι αυτό που είναι, δε μπορεί να αλλάξει ύφος ούτε προφίλ. Κάθε άνθρωπος έχει συγκεκριμένο προφίλ».


Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου, ο Τζόνι Καλημέρης της αναγνωρίζει ένα μεγάλο προσόν: την ικανότητα να… διχάζει: «Η Ευγενία Μανωλίδου μου άρεσε πάντα. Έχει το μεγάλο προσόν να διχάζει άρα να προκαλεί ενδιαφέρον. Είναι μεγάλη μαγκιά του Μπούτου που την επέλεξε για το “MasteChef” και έκανε τους πάντες να ασχολούνται όλο το καλοκαίρι με ένα άγνωστο πρόγραμμα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top