Νέος κύκλος επεισοδίων για τον «Ντετέκτιβ Μόνκ»

Ξεκινά από τη συχνότητα του Star

Νέος κύκλος επεισοδίων για τον «Ντετέκτιβ Μόνκ»

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, ο 8ος κύκλος της κωμικής σειράς μυστηρίου «Ντετέκτιβ Μόνκ», η οποία θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η πολύ επιτυχημένη σειρά μυστηρίου που έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και έχει κερδίσει πολλές υποψηφιότητες, φτάνει φέτος στο τέλος της, ενώ αναμένεται να «απαντήσει» και σε πολλά ερωτήματα που απασχολούν τόσο τον Μόνκ όσο και τους θαυμαστές της σειράς από τον πρώτο κιόλας κύκλο.

Κατά τη διάρκεια των πολλά υποσχόμενων 16 επεισοδίων του 8ου κύκλου, ο γεμάτος εμμονές και ιδιότροπος «Ντετέκτιβ Μόνκ»εξακολουθεί να παλεύει για να ισορροπήσειστο σχοινί της ζωής του. Συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος του θα οδηγήσουν τον ήρωα πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου της ιδιαίτερης αυτής ασθένειας του, η οποία έχει τις ρίζες της στη δολοφονία της γυναίκας του.

Η σειρά γυρίστηκε στα «Universal Studios» στην Καλιφόρνια, ενώ με την ολοκλήρωση της, ο πρωταγωνιστής της Τόνι Σαλούμπ δήλωσε πως αν υπάρχει ένα θέμα που θα ήθελε να συγκρατήσουν οι θεατές μέσα από αυτήν, είναι ότι «οι ασθένειες που πλήττουν κάποιους ανθρώπους είναι πολλές φορές μια αρετή μεταμφιεσμένη και μέσα από την προσπάθεια να ξεπε��άσουν την εκάστοτε ασθένεια βγαίνουν δυνατότεροι αλλά με καλύτερη γνώση του εαυτού τους».

Στο πρώτο από τα επεισόδια του 8ου κύκλου, ο πρωταγωνιστής αναλαμβάνει να προστατέψει μια αγαπημένη του σταρ η οποία μόλις εξέδωσε την προσωπική της βιογραφία μόνο και μόνο για να καταλάβει ότι πολλές φορές ένας τηλεοπτικός ήρωας μπορεί να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τον πραγματικό του εαυτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top