«Δεν έχω βγάλει πολλά λεφτά» λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αποκλειστική συνέντευξη στο Σταρ

«Δεν έχω βγάλει πολλά λεφτά» λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Άκρως ενδιαφέροντα ήταν αυτά που αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Σταρ. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της.

Κάποιοι είπαν ότι το σόου το «σώζεις» εσύ. «Δεν θεωρώ ότι κάνω πια και κάτι συγκλονιστικό και αν θέλεις την γνώμη μου για την δουλειά του παρουσιαστή, θεωρώ ότι δεν είναι δύσκολη. Είναι πολύ πιο δύσκολο να γράφεις και είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ηθοποιός, από το να παρουσιάζεις».

Νιώθεις παρουσιαστής; «Όχι ηθοποιός νιώθω».

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον πλουσιότερο άνθρωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Πώς απαντάς; «Ένα σπίτι έχω όλο κι όλο, δεν έχω ούτε οικόπεδο, ούτε τίποτα. Αυτό έχω καταφέρει να κάνω αυτά τα χρόνια που ήμουν στην τηλεόραση, να αγοράσω ένα σπίτι. Αυτό το σπίτι που αγόρασα στην Αίγινα. Αυτό. Τίποτε άλλο. Ούτε δέκα αυτοκίνητα έχω, ούτε τίποτα. Ένα μικρό σμαρτάκι έχω. Δεν έχω λύσει και το οικονομικό μου πρόβλημα. Όχι για την ζωή μου, ούτε για την επόμενη πενταετία».

Για την κριτική επιτροπή: «Χαίρομαι που η κριτική μας επιτροπή είναι ανομοιόμορφη, γιατί θεωρώ ότι και το κοινό είναι ανομοιόμορφο. Και χαίρομαι που μπορούμε να έχουμε τις απόψεις δύο ανθρώπων που μπορεί να έχουν γράψει την δική τους ιστορία και τις απόψεις μίας κοπέλας που υπήρξε παρουσιάστρια στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι της χώρας και μίας γυναίκας που χρόνια και χρόνια είναι στο ραδιόφωνο και ξέρει την μουσική».

Για τους Πετράκη και Πολυχρονίδη: «Και ο Παναγιώτης Πετράκης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη έχουν μία εμπειρία στο τραγούδι πολύ μεγαλύτερη από κάποιους άλλους συμμετέχοντες. Αυτό από μόνο του τους δίνει ένα αβαντάζ σαφέστατα».

Σε ό,τι αφορά τέλος την Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Dancing with the stars 2 την ίδια μέρα και ώρα με το Just the two of us; «Δεν θα θέλαμε να ήμασταν απέναντι. Δεν θα ήταν ωραίο».

Πρώτη ανάρτηση: 20/11/2010 23.45

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top