Παραιτήθηκε ο Γιώργος Λεβέντης από τον Αnt1

Εξέλιξη «βόμβα» στα τηλεοπτικά. Τι θα γίνει με το X- Factor;

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Λεβέντης από τον Αnt1

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, Γ. Λεβέντης, παραιτείται από την θέση του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γ. Λεβέντης άκουσε για τις περικοπές στον Ant1 και ήθελε να... «πηδηχτεί από το παράθυρο»! Δεν δέχεται με τίποτα τις περικοπές που έχει προτείνει το κανάλι και από το πρωί ανακοίνωσε γραπτώς στα στελέχη του καναλιού την παραίτησή του.

Μετά από πολύωρες συσκέψεις το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι αποχωρεί από τον Ant1, για να ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα κάπου άλλου (πληροφορίες τον θέλουν να ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο).

«Ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV , για να αξιοποιήσει μια νέα διεθνή επαγγελματική ευκαιρία» αναφέρει στην δισέλιδη ανακοίνωση το κανάλι, ενώ προσθέτει «τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ». Για τον αντικαταστάτη στο X - factor τίποτα! Λέτε να παραμείνει κριτής στο παιχνίδι; Η αλήθεια είναι ότι θα παραμείνει σίγουρα μέχρι την 1η Ιανουαρίου, όπου λήγει η συνεργασία του, οπότε το πολύ - πολύ να χάσει ένα - δύο επεισόδια.

Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια απέκ��ησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνω Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ’ εμένα. Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1 TV. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα».

Πρώτη ανάρτηση: 19/11/ 2010 13:44

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top