Κοινή εμφάνιση Ρέμου – Αρναούτογλου

Ποιά φάρσα τους ��κανε ο Α. Κανάκης

Κοινή εμφάνιση Ρέμου – Αρναούτογλου

Κοινή εμφάνιση έκαναν ο Αντώνης Ρέμος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όχι σε πίστα αλλά στο πλατό της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου.

Φορώντας μαύρα κουστούμια, μαύρα γυαλιά και με περπάτημα Κλούνει τα δύο καρντάσια μπήκαν στο πλατό και αμέσως έπιασαν δράση, με τον Ρέμο να κάνει τον μπράβο του Αρναούτογλου.

Τελικά μετά από ανάλογη μουσική υπόκριση οι δύο «άγνωστοι» όπως είπε και ο Κωστόπουλος από τη Θεσσαλονίκη πείστηκαν να βγάλουν τα γυαλιά για να φύγει και το άγχος από τον παρουσιαστή.

Ε και κάπου εκεί πήρε θάρρος ο Κωστόπουλος και έκανε την πρώτη σκληρή ερώτηση. «Τα κορίτσια σας που είναι τώρα;» τους ρώτησε, αλλά επειδή δεν τον κάλυψε η απάντηση πήρε τηλέφωνο τον Α. Κανάκη για να μάθει την… αλήθεια.

Και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, ο Α. Κανάκης τα είπε όλα για το που βρίσκονταν εκείνη την ώρα δύο κορίτσια που ακούνε στο όνομα Νάντια και Υβόνη.

Η εκπομπή είχε όμως και άλλες εκπλήξεις, αφού το μαγικό κουνέλι του Κωστόπουλου, ένα πράμα σαν τον μακαρίτη τον Πολ το χταπόδι, έδειξε ότι ο Ρέμος τελικά θα παντρευτεί πριν από τον Αρναούτογλου.

Για να δούμε...

Πρώτη ανάρτηση: 19/11/ 2010 00:45

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top