Ο Χιθ Λέτζερ απόψε στο Star

Σε Α΄ τηλεοπτική προβολή ο «Σκοτεινός Ιππότης»

Ο Χιθ Λέτζερ απόψε στο Star

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή θα παιχτεί απόψε στις 21:00 από το Star η ταινία «Σκοτεινός Ιππότης» (The Dark Knight), στην οποία πρωταγωνιστούσε ο αδικοχαμένος Χιθ Λέτζερ, στο ρόλο του «Τζόκερ».

Η ταινία που ήταν υποψήφια για 8 Όσκαρ, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου Ηχητικού Μοντάζ, ενώ για την συγκλονιστική ερμηνεία του ψυχοπαθή «Τζόκερ» βραβεύτηκε με Όσκαρ Β΄αντρικού ρόλου ο Χιθ Λέτζερ, παρόλο που είχε φύγει από τη ζωή.

Ο 28χρονος ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη, στις 22 Ιανουαρίου 2008, λίγο καιρό αφότου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας. Η αστυνομία, βρήκε έξι μπουκαλάκια συνταγογραφημένων χαπιών στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του, τα οποία όπως φαίνεται ο ηθοποιός κατανάλωσε αλόγιστα με αποτέλεσμα ο τοξικός συνδυασμός να αποδειχτεί μοιραίος.

Τα σενάρια για τον εθισμό του πολλά: πολλοί ισχυρίζονται ότι ο λόγος του εθισμού του ήταν ο ίδιος ο «Τζόκερ», στον οποίο ήθελε τόσο πολύ να «μοιάσει υποκριτικά»,με αποτέλεσμα να μείνει εσώκλειστος για ένα μήνα σ΄ένα ξενοδοχείο, κάνοντας πρόβεςγια τον «καταραμένο» κλόουν.

Η ταινία, με το που βγήκε στις αίθουσες απέσπασε πολύ θετικές κριτικές καθώς είναι η δεύτερη ταινία που κέρδισε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και η τέταρτη σε μικτά έσοδα παγκοσμίως.

Υπόθεση:

Πρόκειται για το σίκουελ του επιτυχημένου "Batman Begins", που ενώνει κινηματογραφικά και πάλι τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν με τον Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος ενσαρκώνει για δεύτερη φορά τον μασκοφόρο εκδικητή και μεγιστάνα της Γκόθαμ Σίτι, Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.

Ο Μπάτμαν είναι αποφασισμένος να πατάξει το έγκλημα και με τη βοήθεια του υπαρχηγού Τζιμ Γκόρντον και του εισαγγελέα, Χάρβεϊ Ντεντ, επιχειρούν να διαλύσουν όσες εγκληματικές οργανώσεις έχουν απομείνει και μαστίζουν την πόλη. Η συνεργασία αποδεικνύεται αποτελεσματική, αλλά σύντομα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν ανερχόμενο εγκληματικό εγκέφαλο, γνωστό στους τρομοκρατημένους κατοίκους της Γκόθαμ, ως Τζόκερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top