Ο «Στέφανος» αποκαλύπτει τα «Μυστικά» του

Τι λέει ο Α. Σταύρου για την tv, την κρίση και... τον γάμο!

Ο «Στέφανος» αποκαλύπτει τα «Μυστικά» του

Ο γοητευτικός πλην όμως δαιμόνιος «Στέφανος» από τα «Μυστικά της Εδέμ» μιλάει για την σειρά που φέτος προβάλλεται για τελευταία χρονιά, την κρίση και τον… γάμο που τόσο πολύ ήθελε.

Ο φρεσκοπαντρεμένος Α. Σταύρου κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν θέλει καθόλου να μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι ήθελε πολύ να παντρευτεί την πρώην συμπρωταγωνίστρια του Μ. Τουμασάτου με την οποία περιμένουν και ένα παιδί.

Πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια για την προσωπική του ζωή; Με χιούμορ! «Αυτά έχουν πολύ πλάκα. Παντρεύεσαι και δεν το ξέρεις. Περιμένεις παιδιά και επίσης δεν το ξέρεις, διάφορα πράγματα. Μερικές φορές θα ακουστεί κάτι… ο άλλος που θα το ακούσει θα το πει προς τα έξω κ.λ.π. Εντάξει, γίνονται τέτοια μπερδέματα, δεν είναι και τόσο φοβερό στο κάτω κάτω», δηλώνει στον «Ελεύθερο Τύπο».

Όσον αφορά τα «Μυστικά της Εδέμ» λέει «νομίζω ότι θα μπορούσαν να συνεχιστούν. Για να λένε όμως ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα μέχρι εδώ ήταν, κάτι παραπάνω θα ξέρουν».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την τηλεόραση «της κρίσης» και παραδέχτηκε ότι η ιστορία με την μαγειρική έχει λίγο παραπάει, αλλά «οι Έλληνες είμαστε καλοφαγάδες» τι να κάνουμε;!

Το παράπονό του; «Η ζυγαριά (στην τηλεόραση)κλίνει προς το μη ποιοτικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top