Κωστόπουλος:«Η Ελένη ήξερε για τις φωτογραφίες με τον Ματέο»

Αποκαλύπτει τα πάντα για όλους και για όλα

Κωστόπουλος:«Η Ελένη ήξερε για τις φωτογραφίες με τον Ματέο»

Χείμαρρος ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στην Χριστίνα Λαμπίρη και μίλησε για ό λ α! Για την γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού, για το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου, για τα τηλεοπτικά και για τo φλερτ του με την… Madonna!

«Ήξερα την Τζένη 4 χρόνια και δεν της έκανα «κλικ». Κάποια στιγμή χορέψαμε ένα χορό για τις ανάγκες μιας εκπομπής και κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ μας», είπε, ενώ παραδέχτηκε ότ�� η Τζένη κάνει «κουμάντο» στο σπίτι.

Ο ανατρεπτικός Π. Κωστόπουλος αποκάλυψε ακόμα ότι... η βασίλισσα της ποπ, Madonna, τον φλέρταρε, όταν είχε πάει να της πάρει συνέντευξη, αλλά, όπως πρόσθεσε: έτσι έκανε με όλους!!!

Όσον αφορά το «δελτίο Τύπου της χρονιάς», που ανακοίνωνε το… «διαζύγιο της χρονιάς» ο κ. Κωστόπουλος τάχθηκε υπέρ, λέγοντας «Και εμένα αν με ρώταγαν αυτό θα τους έλεγα να κάνουν».

Για τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά, είπε ότι η Ελένη γνώριζε, ότι υπάρχουν, αφού ήταν κοντινές και δεν είχαν τραβηχτεί από παπαράτσι. Ωστόσο, για τις… άλλες φωτογραφίες, οι οποίες εκλάπησαν μαζί με την προσωπική φωτογραφική μηχανή της παρουσιάστριας είπε ότι την ενημέρωσε «παρόλο που, όπως λέτε και εσείς (στα κανάλια), δεν έχουμε σχέσεις πια».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι αν τον είχε ρωτήσει η Ρ. Κορομηλά πριν παρουσιάσει το «Big Brother» θα της έλεγε να μην το κάνει, ενώ έκανε κριτική και για τα πρόσωπα της tv χαρακτηρίζοντας ταλεντάρα τον Γ. Αρναούτογλου, ο οποίος ωστόσο έχει μια… ευαισθησία στην κριτική.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top