Αυτά είναι τα νέα μοντέλα που μπήκαν στο «Next Top Model»

Μετά την μαζική αποχώρηση και με στόχο τα... νούμερα

Αυτά είναι τα νέα μοντέλα που μπήκαν στο «Next Top Model»

Για το σπίτι του «Next Top Model» ετοιμάζονται τρία νέα κορίτσια που θα αντικαταστήσουν τις τρεις που αποχώρησαν μαζικά. Όπως είχε γράψει το star.gr προ ημερών, η παραγωγή του ριάλιτι απευθύνθηκε σε γνωστό πρακτορείο για να καλύψει το κενό με στόχο βέβαια και τα νούμερα της AGB.

Μπορεί το «Next Top Model» να διατυμπάνιζε πως είχε 4.000 υποψήφιες και να είδαμε κλαυθμούς και οδυρμούς από τις «κομμένες» στα προκαταρκτικά της Μυκόνου, ωστόσο, για τις νέες κοπέλες έγινε... κάστινγκ!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μπλα Μπλα», από τις οντισιόν πέρασαν 16 κορίτσια και η παραγωγή επέλεξε τις καλύτερες. Βασικό κριτήριο ήταν η εμφάνιση αλλά και ο χαρακτήρας που επέδειξαν μετά από μια μίνι συνέντευξη.

Οι τρεις επικρατέστερες ονομάζονται Έλενα, Αλεξάνδρα και Πηνελόπη, με την τελευταία να είναι άρτι αφιχθείσα από το Μιλάνο για να πάρει μέρος στο ριάλιτι.

Τι ψάρια πιάνουν οι νέες στην πασαρέλα θα το κατάλαβαν οι υπεύθυνοι... Αυτό που απομένει είναι να δούμε τι μπορούν να κάνουν στο ξεκατίνιασμα που βλέπουμε στο ριάλιτι! Άλλωστε, η παρουσία τους θα πρέπει να βάλει και ένα λιθαράκι στα νούμερα της AGB…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top