Ηλίας Μαμαλάκης: «Θέλω να συνεργαστώ με την Μανωλίδου»

Θα άλλαζε το «Τop Chef» αν είχε την δυνατότητα

Ηλίας Μαμαλάκης: «Θέλω να συνεργαστώ με την Μανωλίδου»

«Μου αρέσει πολύ σαν γυναίκα η Ευγενία Μανωλίδου, μου αρέσει που είναι φιλόδοξη, μου αρέσει που παλεύει για την ζωή», είπε ο κριτής του «Top Chef», Ηλίας Μαμαλάκης για την παρουσιάστρια του «Master Chef», ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της. Που είναι η Μπουλέ να το ακούσει;

Ο κ. Μαμαλάκης, που ευχαρίστησε την παραγωγή για την ευκαιρία που του έδωσε να συμμετέχει στην εκπομπή μαγειρικής, επανέλαβε πως για αυτόν δρα σαν ψυχοθεραπεία (μετά τον πρόσφατο χαμό της αγαπημένης του συζύγου), ενώ δεν δίστασε να πει ότ�� αν ήταν στο χέρι του το παιχνίδι θα γινόταν με διαφορετικό τρόπο.

«Θα είχε περισσότερο χιούμορ, περισσότερες ανατροπές και θα προβαλλόταν δύο φορές την εβδομάδα», εξήγησε, ενώ άφησε αιχμές για τους αντιπάλους του λέγοντας «Στο «Top Chef» δεν υπάρχει ένδειξη ξεκατινιάσματος, όπως σε άλλες εκπομπές».

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο εκπομπές μαγειρικής είναι, σύμφωνα με τον κ. Μαμαλάκη, ότι στο Mega υπάρχει μεγαλύτερος συναισθηματισμός από την μεριά της κριτικής επιτροπής, «εμείς είμαστε ντούροι, ψυχροί», πρόσθεσε στην «Πρωινή Μελέτη».

Πάντως και την Νάντια Μπουλέ δεν την άφησε παραπονεμένη. Μίλησε για αυτήν με τα καλύτερα λόγια και την χαρακτήρισε «ευγενική, σοβαρή και μορφωμένη».

Δείτε την συνέντευξη του Ηλία Μαμαλάκη στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top