Απίστευτος καυγάς στην εκπομπή της Τατιάνας

Μάταια η Τάτι προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους

Απίστευτος καυγάς στην εκπομπή της Τατιάνας

Κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι κατέβαλε η Τατιάνα το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της, αλλά δυστυχώς αυτό στάθηκε αδύνατον.

Η εκπομπή Αξίζει να το Ζεις είχε ως θέμα της την γκετοποίηση ορισμένων περιοχών στο κέντρο της Αθήνας. Γνωστοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού - και όχι μόνο - χώρου μίλησαν γι’αυτό. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη ύψωσε τον τόνο της φωνής της μιλώντας για το κομμουνιστικό κόμμα, την στάση που αυτό έχει κρατήσει στο θέμα των μεταναστών, αλλά και το πόσο η ίδια υποστηρίζει τους Χρυσαυγίτες και όσα εκείνοι κάνουν. «Το ΚΚΕ έχει δώσει τις εξετάσεις του. Κάποια αιτία όμως υπάρχει για να έρχεται στην χώρα μας αυτή η πληθώρα των μεταναστών. Έχουμε καταστρέψει τις πατρίδες του. Έχουμε στείλει εκστρατευτικά σώματα εκεί. Ο Γκέμπελς είπε ότι όσο εμφανίζονται φτηνά εργατικά χέρια, τόσο κατεβαίνει το μεροκάματο».

«Η ιδεολογία σας μου είναι αδιάφορη» της απάντησε μία από τις άλλες προσκεκλημένες και η γνωστή ηθοποιός έγινε έξαλλη. «Σας παρακαλώ πολύ, ο Στάλιν ήτανε ο μεγαλύτερος ηγέτης και η Χρυσή Αυγή ορθώς πήρε το ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες εκλογές στο κέντρο της πρωτεύουσας». (Σας θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή έλαβε στην Α’ Αθήνας περίπου 5.5%).

«Ντροπή σου» άρχισαν να φωνάζουν όσοι καλεσμένοι διαφώνησαν μαζί της και το στούντιο λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ρινγκ.

Απόλυτα ψύχραιμη, η παρουσιάστρια κατέβαλλε κάθε προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα , ούτως ώστε και όλοι να λάβουν τον λόγο, αλλά και να ακουστούν όλες οι απόψεις. Λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε κάτοικος του κέντρου της Αθήνας, ο οποίος διηγήθηκε την περιπέτεια που είχε η κόρη του, όταν από θαύμα όπως είπε γλίτωσε τον βιασμό από μετανάστες. «Εγώ δηλαδή εάν τους έπιανα εκείνη την ώρα θα ήμουν Χρυσαυγίτης;» Οι τόνοι τότε ανέβηκαν ξανά. Μάταιες οι προσπάθειες της Τατιάνας να κρατήσει σε ένα επίπεδο την κουβέντα. Τελικά, ζήτησε να πάει η εκπομπή σε διαφημίσεις για να ηρεμίσουν οι τόνοι.

Δείτε ��να χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top