Καπουτζίδης: «δεν με κάνει ευτυχισμένο το Just The 2 Of Us»

Τι δήλωσε για το σόου τραγουδιού και τα σχέδιά του

Καπουτζίδης: «δεν με κάνει ευτυχισμένο το Just The 2 Of Us»

Την πρόθεσή του να μην ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση και να γράψει κινηματογραφικό σενάριο εξέφρασε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ πρόσθεσε πως το «Just The 2 Of Us» δεν τον κάνει ευτυχισμένο!

Μιλώντας στην «Real News», ο παρουσιαστής του σόου τραγουδιού υποστήριξε πως το «Just» είναι ένα όμορφο σόου αλλά δεν θα γράψει ιστορία στην τηλεόραση. «Δεν με κάνει ευτυχισμένο, δεν θα σου πω αυτό το πράγμα, αλλά πηγαίνω με χαρά εκεί. Δεν το κάνω με δεύτερη σκέψη. Ίσα ίσα, το ‘χω σε μεγάλη εκτίμηση το σόου», είπε χαρακτηριστικά.

Στα μελλοντικά του σχέδια η τηλεόραση λείπει, καθώς ο ίδιος προτιμά να γράψει το σενάριο μιας δραματικής ταινίας για το σινεμά.

«Δε σκέφτομαι να γράψω για την τηλεόραση. Θέλω να γράψω, όμως, για τον κινηματογράφο και μάλιστα ίσως κάτι δραματικό. Στο κεφάλι μου ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω. Νομίζω ότι αυτό έχω ανάγκη. Και το ‘χω καθυστερήσει κιόλας λιγάκι. Κατάλαβα ότι το γράψιμο για μένα δεν είναι δουλειά, αλλά εσωτερική ανάγκη», ανέφερε.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «Νησί», λέγοντας πως δίνει ένα μάθημα σε όλους «και σε αυτούς που είναι στην τηλεόραση και νομίζουν ότι ο κόσμος ασχολείται με το τι τους είπε ο τάδε και τι απάντησε ο παραπέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top