Σε χωριστούς δρόμους Ακρίτα - Κυρίτσης

Επαγγελματικό διαζύγιο για τους δημιουργούς της Εδέμ

Σε χωριστούς δρόμους Ακρίτα - Κυρίτσης

Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση θα χωρίσουν και ο σεναριογράφος και ηθοποιός θα αναλάβει τα ηνία του γραφείου παραγωγής σεναρίων.

«'Η Έλενα κακά τα ψέματα είναι η ψυχή της ομάδας, η κολόνα. Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε μαζί από το 91' και αναμφισβήτητα είναι μεγάλο το κενό που θα δημιουργηθεί. Όμως όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Μοιραστήκαμε τις αγωνίες, τις πίκρες και τις επιτυχίες. Όλα αυτά μας έδεσαν πολύ, δεν είναι και μικρό πράγμα εδώ μιλάμε για μια ολόκληρη ζωή. Η Έλενα αποφάσισε να σταματήσει, το έχει δηλώσει και ήταν ξεκάθαρη. Έχει κάθε δικαίωμα να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να κάνει άλλα πράγματα που την ενδιαφέρουν περισσότερο», δήλωσε, στην espresso, ο Γιώργος Κυρίτσης.

«Ακόμη βέβαια είναι παρούσα, δουλεύουμε εντατικά για τα Μυστικά και δεν έχουμε χρόνο για άλλες σκέψεις. Ζούμε όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία στην τηλεόραση», διευκρίνισε.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της ομάδας είναι μια επίσης καθημερινή σειρά αλλά ο Γιώργος Κυρίτσης, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top