«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό»

Ποιος φοβάται τη Μενούνος;

«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό»

Μια ακόμα υποψηφιότητα, ένας ακόμα διακα��ς πόθος, μια έμμεση πρόταση στους καναλάρχες έρχεται αυτή τη φορά από το Αμέρικα!

«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να κάνω πρωινό», δήλωσε η Μαρία Μενούνος και τα όργανα άρχισαν. «Λες να μας πάρει τη θέση;», άρχισαν οι ανασφάλειες για μερικούς. Άλλοι πάλι το θεώρησαν απλώς χαριτωμενιά και δεν έδωσαν μεγάλη βάση.

Η Μενούνος πάντως ότι λέει το κάνει. Είπε ότι θα παρουσιάσει τη Γιουροβίζιον το έκανε. Είπε ότι θα τρέξει στο Μαραθώνιο και έτρεξε. Τώρα λέει σε συνέντευξή της ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει πρωινή εκπομπή. Θα το κάνει;;;

«Μου αρέσει το πρωινό γιατί έχει γρήγορες εναλλαγές και πλούσια θεματολογία. Έχει ποικιλία, όπως ζώδια, μουσική, καλεσμένους και μόδα και αυτό με εξιτάρει». Και η Μαρία δεν σταματάει μόνο εκεί. Δίνει απάντηση σε αυτούς που θα βιαστούν να πουν ότι δεν μιλάει καλά ελληνικά. «Για να το κάνω αυτό ξεκινάω εντατικά μαθήματα ελληνικών, για να μπορέσω να ανταποκριθώ στον ρόλο της παρουσιάστριας».

Η Μαρία Μενούνος όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο Γιώργο Σατσίδη διατηρεί δεσμό με έναν Αμερικανό και μάλιστα έχει και το πάνω χέρι στη σχέση. Πάντως για να μην ξεχνιόμαστε η όμορφη Μαρία επιμένει ότι θέλει να έρθει σύντομα στην Ελλάδα, να εγκατασταθεί και είναι ανοιχτή σε προτάσεις των καναλιών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top