Λιάγκας προς Μανωλίδου: «είσαι σπασίκλα αλλά είναι γλυκό»

Πήγε καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» και του ζήτησε τα ρέστα!

Λιάγκας προς Μανωλίδου: «είσαι σπασίκλα αλλά είναι γλυκό»

Πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου τον Γιώργο Λιάγκα, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Ευγενία Μανωλίδου «σπασίκλα» κι ας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή! Όλα ξεκίνησαν όταν η Ευγενίτσα ζήτησε τα ρέστα από τον παρουσιαστή επειδή είναι ένας από αυτούς που της έχουν σούρει πολλά και εκείνος έσπευσε να δικαιολογηθεί αλλά... τα μούσκεψε.

«Δεν μιλάω ποτέ για ανθρώπους από πίσω τους. Όταν τους βλέπω τους ρωτάω ευθέως», είπε η μαέστρος - κριτής - παρουσιάστρια και άδραξε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Λιάγκα τι του έχει κάνει και επί 2 χρόνια την «ψέλνει» από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Να τα... Δεν τα έλεγα εγώ από την αρχή της εκπομπής;», είπε η Φαίη πριν ο σύζυγος αρχίσει να απολογείται. Πάλι καλά που δεν μας είπε η ξανθιά ότι το είχαν κανονίσει κιόλας...

Τι να πει και ο Λιάγκας; Απέδωσε τα σχόλια του στο ότι δεν ήξερε την Ευγενία και... μακάρισε το Mega που τους έφερε κοντά και την γνώρισε καλύτερα.

«Έκανα πλάκα με κάτι που είχες πει εσύ...», είπε ο Γιώργος για να τον... ταπώσει η Ευγενία λέγοντας «ναι, αλλά δύο χρόνια;».

«Κάνουμε πολύ πλάκα στην εκπομπή... Το ότι το τράβηξα μπορεί να το τράβηξα», συνέχισε ο σύζυγος της Φαίης και πρόσθεσε πως η Ευγενία του βγάζει κάτι... σπασικλέ! Για να τα μπαλώσει λιγουλάκι όμως, πρόσθεσε πως ο σπασίκλας Μανωλίδου είναι... πολύ γλυκός, γιατί αυτό απορρέει από την κλασσική της παιδεία και την οικογένειά της.

Το χιλιομετάνιωσε η μαέστρος το «μπουμπούκος» για τον άνδρα της... «Μια φορά το είπα, στην πρώτη μου συνέντευξη. Βλακεία έκανα! Πού να ‘ξερα;», είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος και Φαίη περιποιήθηκαν τον σπασικλέ καλεσμένο του δεόντως (είναι και το «MasterChef» στο κανάλι βλέπεις), ενώ είχαν σε βίντεο τα παιδιά της που μίλησαν για την μαμά Μανωλίδου.

Τα παιδιά της Ευγενίας εξήραν τις ικανότητες της μαμάς στην μουσική, προσθέτοντας πως είναι εξίσου καλή στο «Dancing With The Stars» και στο «Master Chef», ενώ μαγειρεύει εξαιρετικά. Μάλιστα, την χαρακτήρισαν «μαμά, μαέστρο και παρουσιάστρια», ενώ η Ευγενία είπε πως έχει τα πιο γλυκά και καλά παιδιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top