Eυχές και δώρα από την Ελένη Μενεγάκη

Αλλαγή τακτικής, ξέχασε την επικαιρότητα στο ξεκίνημα...

Eυχές και δώρα από την Ελένη Μενεγάκη

Σε αλλαγή τακτικής στην έναρξη της εκπομπής της προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, σε μια προσπάθεια να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και να ανεβάσει λίγο τα ποσοστά της. Έχει παρατηρήσει βλέπετε ότι η άμεση ενασχόληση με την επικαιρότητα στην λογική του infortaiment που ακολουθούν οι ανταγωνιστές της έχει σαν αποτέλεσμα να ξεκινά από την τελευταία θέση, πίσω από Σκορδολιάγκες και Καραμεροχαριτάτους. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, δύσκολα καταφέρνει να αυξήσει τα ποσοστά της σε βαθμό που να μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να εξασφαλίσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση.

Για τους λόγους αυτούς, λοιπόν, η Ελένη άλλαξε τακτική. Γνωρίζοντας προφανώς ότι στην έναρξη της εκπομπής της σήμερα θα έχει δεδομένη υψηλή τηλεθέαση από την περιέργεια του κόσμου μήπως σχολιάσει την έκδοση του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο, ξεκίνησε αμέσως χωρίς τα «βαριά» θέματα.

Οι εξελίξεις στην τρομοκρατία, η υστέρηση των εσόδων και τα τέλη κυκλοφορίας δεν απασχόλησαν την αρχή του «Kαφέ» της, όπως τις προηγούμενες μέρες. Αντιθέτως, άρχισε μες στην καλή χαρά να εύχεται «χρόνια πολλά» σε τηλεθεατές, να μοιράζει δώρα, να δείχνει βιντεάκια του Θέμου Αναστασιάδη και γενικά να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, που καμία σχέση δεν έχει με ��α καταθληπτικά γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top