MasterChef: Πικρή ήττα για τους μπορντό - Εκτός θέματος τα πιάτα τους!

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της γκρι μπριγάδας!

Η Ομαδική Δοκιμασία της Τετάρτης με θέμα το fusion ανέδειξε μία μπριγάδα νικήτρια με μεγάλη διαφορά από την άλλη.

«Νικήτρια μπριγάδα και η μπριγάδα που κέρδισε όλα τα πιάτα είναι η γκρι», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους «γκρι» να πέφτουν πάνω στον αρχηγό τους και να πανηγυρίζουν ξέφρενα. 

MasterChef: Το μεγάλο δίλημμα της Χριστίνας και τα κλάματα του Γιάννη

MasterChef: Ένα κουβάρι οι γκρι μετά τη νίκη τους

Τόσο οι κριτές, όσο και ο John Skotidas, βρήκαν εκτός θέματος τα πιάτα της μπορντό μπριγάδας, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτική ήττα.

MasterChef: Πανικός στην ψηφοφορία των μπορντό - «Σκάσε ρε... μη σε...» 

MasterChef: Προβληματισμένη η μπορντό μπριγάδα!

«Δε συμφωνώ με αυτά που λένε οι κριτές. Άμα με ξαναβάζατε να φτιάξω ένα πιάτο Ελλάδα - Ισπανία, θα έφτιαχνα το ίδιο, για μένα όταν το έτρωγα μου έβγαζε και Ελλάδα και Ισπανία», είπε ο Μάριος, ο οποίος συνέχισε να στηρίζει την προσπάθειά του, παρά τα σχόλια των κριτών.

Ο Γιάννης από την άλλη άφησε αιχμές για τις ήττες των μπορτνό στις Ομαδικές, όσο βρισκόταν εκείνος στο τιμόνι: «Όσες φορές χάσαμε, δε μαγείρεψαν καλά όχι ότι εγώ δεν έκανα κάτι καλά, νομίζω ότι αυτοί δε μαγείρεψαν καλά».

Η επιστροφή της Χριστίνας στην αρχηγία δε συνοδεύτηκε με νίκη και η Κύπρια, όπως εξομολογήθηκε, νιώθει απογοητευμένη, καθώς πόνταρε πολλά στο fusion menu της ομάδας της και ούτε που φανταζόταν ότι θα ήταν εκτός concept. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024