Παντρεύτηκαν Γεωργούλης – Γερμανού;

Γάμος βόμβα στην εκπνοή του χρόνου

Παντρεύτηκαν Γεωργούλης – Γερμανού;

Θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς, ο γάμος του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη και της Ναταλίας Γερμανού, αφού αν τον είχαν ανακοινώσει νωρίτερα θα απασχολούσε για βδομάδες ίσως και μήνες τα Μέσα Ενημέρωσης.

Δεν το έκαναν όμως, αλλά προτίμησαν να περάσουν δαχτυλίδια παραμονές Πρωτοχρονιάς και μάλιστα πολύ «Βράδυ» με …κουμπάρο, αλλά και προξενητή, τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Όπως καταλάβατε όλα συνέβησαν στην εκπομπή του Κωστόπουλου στον Alpha, όπου ήταν καλεσμένος ο Γεωργούλης. Ενώ μιλούσε λοιπόν για το πώς τα περνά στην Αμερική, γενικά για τις σχέσεις και για το ότι τον φλερτάρουν οι αμερικάνες ο ��ωστόπουλος τον ρώτησε αν σκέφτεται να παντρευτεί. Τότε ο Αλέξης Γεωργούλης του εκμυστηρεύτηκε ότι παλιότερα το είχε σκεφτεί, αλλά τώρα δεν…

Κάλεσε λοιπόν ο Κωστόπουλος στο πλατό τη νύφη, η οποία εμφανίστηκε με μίνι νυφικό και άσπρα γούνινα μποτάκια, ενώ το πρόσωπό της ήταν κρυμμένο με ένα τούλι. Ο Γεωργούλης δεν την αναγνώρισε, παρά μόνο όταν του μίλησε από πολύ κοντά, την ώρα που καθόταν στα πόδια του και, όπως ήταν αναμενόμενο, τινάχτηκε πάνω φωνάζοντας: «Ρε συ η Ναταλία είναι».

Μετά την αναγνώριση το πέπλο δεν χρειαζόταν, όποτε και η Ναταλία το πέταξε. Επέμενε ωστόσο στο μονόπετρο, το οποίο ο Γεωργούλης δίσταζε να της φορέσει, επειδή λέει ήταν μικρή η πέτρα. Την εξήγηση όμως την έδωσε η ίδια η Ναταλία, λέγοντας πως δεν θέλει να τον χρεώσει εκεί στα ξένα που είναι.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν ενώ ήταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή και πως από τότε παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

Δείτε το βίντεο

Πρώτη ανάρτηση: 31/12/2010 00:45

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top