Τι θα γίνει το 2011 στα «Μυστικά»;

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Τι θα γίνει το 2011 στα «Μυστικά»;

Δεν ηρεμεί ποτέ η παρέα των «Μυστικών». Ακόμα και πρωτοχρονιάτικα… προβλήματα παρουσιάζονται.

Τα νερά θα ταράξει η είδηση ότι ο Λουκάς και η Εριέττα είναι αδέρφια, ενώ η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι ο Λευτέρης και η Εύα, που δένονται όλο και περισσότερο, θα καταλήξουν στο κρεβάτι

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… του 2011:

Ο Λευτέρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση γιατί συνειδητοποιεί πόσο ερωτευμένος είναι με την Εύα. Ο Λουκάς, μετά από προτροπή της Νόρας, πάει στην Πάτρα για να βρει πληροφορίες για την υιοθεσία της Εριέττας και του αδελφού της. Γυρνώντας από το ταξίδι ενημερώνει την Νόρα ότι ο Πέτρος γνωρίζει την αλήθεια.

Ο Νικόλας προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος, για την «βόμβα» που θα σκάσει, ενώ ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται… Εκεί επεμβαίνει η Νόρα, που τους μαζεύει όλους και ανακοινώνει στον Λουκά την αλήθεια. Ο Λουκάς νιώθει προδομένος από τον Πέτρο, τα «βάζει» όμως και με τον Στέφανο, που ήξερε την αλήθεια και δεν μιλούσε.

Η Νόρα προσπαθεί να τον ηρεμήσει και του προτείνει να τα αφήσουν όλα πίσω και να ασχοληθούν με το παιδί τους. Η παρέα συγκεντρώνεται στην κατασκήνωση για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια και καταλήγουν πάλι να παίζουν… τουρτοπόλεμο!

Ο Στέφανος από την μια προσπαθεί να ηρεμήσει την Εριέττα που του μιλάει για όσα συμβαίνουν και από την άλλη κατηγορεί την Αντιγόνη ότι του καταστρέφει την ζωή.

Έτσι κυλάει η πρώτη εβδομάδα του 2011 για την παρέα της Φεγγαρόπετρας…

Πηγή: TVZάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top