Σκάνδαλο στο «Master Chef»: την ίδια κάρτα έδειξε ο Σκαρμούτσος!

Πήραν όντως και οι δύο παίκτες 10 ή «έσπρωξε» τον νικητή;

Σκάνδαλο στο «Master Chef»: την ίδια κάρτα έδειξε ο Σκαρμούτσος!

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να αναδείχθηκε νικητής του «Master Chef», ωστόσο, σάλο έχει προκαλέσει το ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδειξε και στους δύο παίκτες την ίδια κάρτα και όχι μία για κάθε ένα από τα πιάτα τους!

Το απόλυτο μπέρδεμα έγινε στην τελευταία δοκιμασία του τελικού, όπου οι δύο παίκτες έφτιαξαν το ίδιο γλυκό. Ο Μιχάλης είχε το «πιάτο 1ο» και ο Άκης το «πιάτο 2ο».

Όπως σω��τά επεσήμαναν χρήστες του star.gr στην ανάρτησή μας για τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, την ώρα της βαθμολογίας -που κρίθηκε στον πόντο- ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδειξε και στον Μιχάλη και στον Άκη την κάρτα για το πρώτο πιάτο! Έτσι και οι δύο «μονομάχοι» πήραν 10αρι από τον κριτή.

Τι έγινε, όμως και δεν είδαμε κάρτα «πιάτο 2ο» με βαθμό, όπως κανονικά θα έπρεπε;

Τα ερωτηματικά πολλά, αφού αν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν έβαζε 10 στον Άκη, το παιχνίδι θα πήγαινε στην ισοπαλία (63 - 63) ή ο 26χρονος δεν θα κέρδιζε!

Μπερδεύτηκε ο κριτής και έβγαλε λάθος κάρτα ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από το λάθος του;

Ήδη, πολλοί μιλούν για «στήσιμο» του παιχνιδιού, επισημαίνοντας πως ο Άκης ήταν εξαρχής ο χαϊδεμένος του προγράμματος και κατηγορώντας τον Δημήτρη Σκαρμούτσο ότι έδειξε το 10αρι για να κερδίσει ο 26χρονος ενώ στην πραγματικότητα του είχε βάλει χαμηλότερο βαθμό.

Μήπως έγινε κάποιο λάθος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έχασε την κάρτα που έγραφε «πιάτο 2ο» ή μήπως έκανε... μουτζούρα και δεν ήθελε να την δείξει;

Το σούσουρο μεγαλώνει, καθώς ο τελικός μαγνητοσκοπήθηκε μία εβδομάδα πριν την προβολή του... Ουδείς πρόσεξε το λάθος με την κάρτα για να το διορθώσει ατάκα κι επί τόπου; Ούτε καν στο μοντάζ δεν το πρόσεξαν;

Σίγουρα, μια απάντηση πρέπει να δοθεί από την παραγωγή του ριάλιτι, που τόσο πολύ διατυμπάνισε τον πρώτο Έλληνα Master Chef...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top