Χωρίς επαγγελματική στέγη έμεινε η Ευγενία Μανωλίδου;

Αβέβαιο το μέλλον της παρουσιάστριας

Χωρίς επαγγελματική στέγη έμεινε η Ευγενία Μανωλίδου;

Άστεγη επαγγελματικά κοντεύει να μείνει η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τελείωσε από το «Master Chef», αλλά δεν έχει ακόμα συζητήσει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Τουλάχιστον όπως υποστήριξε στους δημοσιογράφους…

Μετά το defacto του Mega, ότι για να παραμείνει παρουσιάστρια και στο «Master Chef 2» πρέπει να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τα άλλα κανάλια, οι ειδήσεις γύρω από το θέμα «Μανωλίδου – Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έχουν «παγώσει». Τυχαίο;

Η κ. Μανωλίδου σε ερώτηση για το που θα βρίσκεται του χρόνου είπε ότι μετά το «Master Chef» θα πάει… σπίτι της! «Μπορεί και να μην πάω πουθενά του χρόνου. Μπορεί να κάτσω σπίτι μου», είπε προσθέτοντας πώς έχει πράγματα να κάνει, όπως να ξεκουραστεί, να δει τα παιδιά της και να εφαρμόσει όσα έμαθε στο παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει συζητήσει με τον Ant1 για το τι θα γίνει και ούτε πρόκειται… Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, δηλαδή σε μια εβδομάδα. Το «μετά» το άφησε ανοιχτό λέγοντας πώς «ότι είναι να γίνει θα το μάθετε σίγουρα».

Τα μηνύματά της πάντως η Ευγενία τα έστειλε και με το παραπάνω, αφού παραδέχτηκε ότι έχει λίγο άγχος για την επόμενη χρονιά, αλλά προτεραιότητά της είναι η οικογένεια της. Σαν να λέει «μην με πολυζορίζετε, γιατί δεν σας έχω και ανάγκη».

Πάντως, η συνεργασία με το Mega μάλλον πάει προς «φούντο», καθώς το ίδιο το κανάλι σκέφτεται να μην έχει παρουσιάστρια στο «Master Chef 2». Και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι η Ευγενία έχει συζητήσει για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» οι πιθανότητες να γίνει το παιχνίδι χωρίς παρουσιάστρια μάλλον… αυξάνονται.

Σε όποιο από τα δύο κανάλια και να καταλήξει, προς το παρόν φοράει τα καλά της και απολαμβάνει τις βραδινές εξόδους της στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη.

Πρώτη ανάρτηση: 28/12/2010 14:23

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top