Όλα όσα δεν ξέρουμε για την Φαίη Ξυλά

Φωτογραφίζεται και εξομολογείται

Όλα όσα δεν ξέρουμε για την Φαίη Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά, μία εκ των πρωταγωνιστών της σειράς τα «Μυστικά της Εδέμ» φωτογραφίζεται για το περιοδικό Glam, φορώντας μία κατακόκκινη τουαλέτα και μιλάει για όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.


Η ξανθιά ηθοποιός με τα υπέροχα τεράστια μάτια, εξομολογείται πως από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός σε αντίθεση με την επιθυμία των γονιών της που προτιμούσαν να επιλέξει ένα επάγγελμα με μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια…

Η Φαίη θυμάται τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων και αποκαλύπτει πως αυτό που δεν θα ξεχάσει είναι η φάτνη που έφτιαχνε η μητέρα της και την οποία χάζευαν όλα τα παιδάκια. «Δεν ήταν μία απλή φάτνη, Ήταν ολόκληρο έργο τέχνης» λέει χαρακτηριστικά ενώ προσθέτει πως ο παππούς της την έβαζε να γράφει γράμματα στον Άι Βασίλη για να δει τι δώρο θα της πάρει…


Όσο για το τι περιμένει από το νέο χρόνο;; Υγεία για εκείνη και τους ανθρώπους που είναι γύρω της αλλά και αισιοδοξία για αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση.

Η τηλεοπτική «Εύα» αναφέρεται και στο πώς είναι να δουλεύει με τον σύζυγο της… «Είναι πολύ ωραίο! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως μου αρέσει πολύ να δουλεύω με δικούς μου ανθρώπους (…)»

Πώς όμως είναι σαν χαρακτήρας η Φαίη; Όπως λέει η ίδια για τον εαυτό της, όταν πληγωθεί από κάποιον δεν του κρατά κακία αλλά δεν επιστρ��φει ποτέ πίσω… Ζηλεύει τον άντρα της αφού «δεν υπάρχει ερωτευμένο ζευγάρι που να μην ζηλεύει» μόνο που το κάνει χωρίς σκηνές και σαματά.

Στο σπίτι λόγω χρόνου δεν προλαβαίνει να κάνει συχνά δουλειές αλλά όταν θα έχει χρόνο θα μαγειρέψει… Αυτό όμως που δεν μπορεί με τίποτα είναι… το σιδέρωμα!

Όσο για το πώς βλέπει την κατάσταση στη τηλεόραση με την οικονομική κρίση, «Του χρόνου πιστεύω πως θα είναι χειρότερα με ελάχιστες δουλειές...» λέει.

Η ηθοποιός, δεν ξέρει αν θα παρουσίαζε μια εκπομπή σαν άλλους συναδέλφους της αλλά μια εκπομπή σαν του Λάκη Λαζόπουλου μάλλον θα επιχειρούσε να κάνει ενώ δεν θεωρεί αρνητικό που βλέπει πολλούς ανθρώπους να κάνουν πολλές δουλειές… (πχ μοντέλα να παίζουν και σε σήριαλ).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top