Χρήστος Φερεντίνος: «δεν είμαι βύσμα κανενός»

Τι λέει για τους συμβιβασμούς και το πρωινάδικο

Χρήστος Φερεντίνος: «δεν είμαι βύσμα κανενός»

«Δεν έχω κανένα μέσο, ούτε είμαι βύσμα κανενός», τονίσει ο Χρήστος Φερεντίνος και μιλά για πρώτα του βήματα, αποκαλύπτοντας πως του έχει προταθεί να κάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή!

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο παρουσιαστής τονίζει πως δεν είναι το αγαπημένο παιδί των media που δέχεται πάντα τις καλές κριτικές: «δεν έχω κανένα μέσο και ούτε είμαι βύσμα κανενός. Ξεκίνησα από τον Αθήνα 9.84, είχα πάει μόνος μου. Με πήραν επειδή είχα διάθεση και πάθος. Έτσι κινούμουν και τότε και σήμερα. Προσπαθώ πολύ να τηρώ κάποιες αρχές στην τηλεόραση και αυτό ίσως εκτιμάται. Ωστόσο, πάντα έδινα σημασία στις κριτικές, όχι μόνο των τηλεκριτών αλλά και του κόσμου».

Παράλληλα, ο Χρήστος επισημαίνει ότι προτιμά να διατηρεί τις αρχές του παρά να κάνει τεράστια επιτυχία και εξομολογείται πως έχει κάνει συμβιβασμούς. «Βρίσκω τρόπους να κινούμαι καθαρά επαγγελματικά. Απλώς, ότι κάνω προσπαθώ να το φέρω στα μέτρα μου. Ελάχιστοι πια στην τηλεόραση μπορούν να κάνουν μόνο ότι θέλουν», λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο παρουσιαστής αποκαλύπτει πως του έχουν γίνει πολλές προτάσεις για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. «Μου το είχε προτείνει ακόμα και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, όταν ήμουν στο Mega. Και στον ΑΝΤ1 μου το πρότειναν πριν την Βίκυ Καγιά και τους Καραμέρο-Χαριτάτο. Όμως, δεν είναι μέσα σε αυτά που θέλω να κάνω», εξομολογείται και προσθέτει πως ούτε ένα ριάλιτι τύπου «Big Brother» θα παρουσίαζε γιατί δεν του πηγαίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top