Με το ένα πόδι σε πρωινή εκπομπή η Μανωλίδου!

Ποιο κανάλι της έκανε πρόταση και με ποιους συζητάει;

Με το ένα πόδι σε πρωινή εκπομπή η Μανωλίδου!

Χριστουγεννιάτικες… βόμβες πετάει η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία σε συνέντευξή της το πήγε σιγά – σιγά, για να καταλήξει στο ότι… μπορεί να την δούμε στην πρωινή ζώνη!

«Ούτε το έχω απορρίψει, αλλά ούτε και το επιδιώκω. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Στο κάτω – κάτω οι λέξεις «τηλεόραση» και «μελλοντικά σχέδια» δεν πάνε μαζί…», είπε η Ευγενία στο ΤVΖάπινγκ, ενώ νωρίτερα δεν ήθελε να προκαλέσει και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα επιθυμούσε να αντικαταστήσει τον Γιώργο και την Φαίη απαντά –όλο ευθιξία- «Μα τι λες τώρα… Αν είναι δυνατόν χριστουγεννιάτικα να λέμε τέτοια».

Η Ευγενία δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι στο «Master Chef»: «Θα μου άρεσε να είμαι και εγώ στην παρέα, γιατί το αγάπησα πολύ. Όμως δεν σου κρύβω ότι και το «Ταλέντο» το αγάπησα. Ας μην κρυβόμαστε όμως ότι και αν θέλω να κάνω εγώ, τον τελευταίο λόγο έχει το κανάλι», είπε. Μεγάλη καρδιά η Ευγενία, όλα τα showτα χωράει…

Και επειδή μάλλον δεν αρκείται στα παραπάνω concept εκπομπών, αποκάλυψε ότι συζήτησε με ένα κανάλι να κάνει και εκπομπή που θα αφορά την τέχνη, την μουσική, «κάτι που θα μπορούσε να βλέπει όλη η οικογένεια». Μην ξεχνάτε ότι είναι και μαέστρος το κορίτσι.

«Ξέρεις ποια ήταν η αντίδρασή τους; Μόνο που δεν έπεσαν κάτω! Τι να πω… Ίσως να μην έχει έρθει ακόμα η ώρα του, αλλά εγώ δεν θα το εγκαταλείψω», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top