Λαμπίρη: «Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι φέτος»

«Το κανάλι είναι το καράβι...» δηλώνει με νόημα

Με καλή διάθεση και οικογενειακή ευτυχία και συνειδητοποιημένη για τις επαγγελματικές δυσκολίες, η Χριστίνα Λαμπίρη μιλώντας στη Real Life κάνει μία ευχή: να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή της!

Η ξανθιά παρουσιάστρια αν και πιστεύει ότι το Super Star αξίζει καλύτερης τηλεθέασης καθώς «είναι η μόνη εκπομπή που τρέχει με ρυθμούς δελτίου που αλλάζει θέματα κάθε 8-10’», τονίζει ότι για την φετινή χρονιά δε μπορεί κανείς να κάνει λόγο για νικητές και χαμένους: «Αν και βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν έχει φανεί ξεκάθαρα ότι οι τηλεθεάσεις θα είναι οριακές. Οι διαφορές είναι ελάχιστες».

Ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη και η ερμηνεία της τηλεθέασης είναι σχετική («υπάρχει η γενική τηλεθέαση, υπάρχει το νεανικό κοινό, κλπ. Είναι σχετική η έννοια νικητής και χαμένος» τονίζει), η παρουσιάστρια του Super Star τονίζει ότι δε βλέπει την ήττα κανενός «μεγάλου τηλεοπτικού προσώπου»: «Η Ελένη για παράδειγμα σκίζει στα νεανικά και είναι μια ανάσα από το πρωινό του Mega. Όλα είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με το όνομα του σταθμού που βρίσκεται το πρόσωπο. Το κανάλι είναι το καράβι...» λέει με νόημα η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, τέλος, τάσσεται με αυτούς που βλέπουν τη νέα χρονιά ακόμη πιο ζοφερή για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά παράλληλα διαφωνεί με τη μιζέρια που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο: «η τηλεόραση -μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα- θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη παρέα του τηλεθεατή όπως στην Ιταλία και στην Ισπανία» δηλώνει χαρακτηριστικά και δεν παραλείπει να τονίσει την πεποίθηση της πως «στον τηλεοπτικό χώρο όποιος ρίχνει χρήμα, παίρνει χρήμα»…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top