Βίκυ Χατζηβασιλείου: «το Νησί μου φέρνει κατάθλιψη»

Τι λέει για την σειρά του Mega και την εκπομπή της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «το Νησί μου φέρνει κατάθλιψη»

Φουλ επίθεση στο «Νησί» εξαπολύει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που μπορεί να το χαρακτηρίζει ως εξαιρετική παραγωγή και καλύτερη στιγμή στην τηλεόραση όμως προσθέτει πως της φέρνει... κατάθλιψη!

«Το Νησί μου φέρνει μία κατάθλιψη. Και είπα μάλιστα ότι είναι μια τόσο εξαιρετική παραγωγή, η καλύτερη αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, με τέτοιο εκπληκτικό καστ, η οποία θα μπορούσε να δώσει λίγη χαρά στον Έλληνα που την χρειάζεται. Έπρεπε από τη στιγμή που αποφάσισαν να δώσουν τόσα χρήματα σε μία παραγωγή, να σκεφτούν ότι ο Έλληνας δεν έχει ανάγκη να βιώσει άλλο γκρίζο κι άλλο σκούρο. Στο Νησί είσαι μόνιμα σε μία κατάσταση αρρώστιας και απ��ρριψης», επισημαίνει στο «TV Έθνος» η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Βίκυ έσπευσε να υπερασπιστεί το «Πακέτο» της -που άλλαξε μέρα για να μην παίζει απέναντι από την σειρά του Mega- λέγοντας πως η εκπομπή της είναι ο... κύκλος της κάθαρσης, αφού οι άνθρωποι που φιλοξενεί έρχονται με ένα πρόβλημα και φεύγουν έχοντάς το λυμένο! «Τώρα συγκρίνονται; Σε κάθε Πακέτο στο τέλος έρχεται η λύτρωση. Στο Νησί ακόμα περιμένω το πότε και πώς θα τελειώσει», προσθέτει.

Τέλος, η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως δεν θα έκανε καθημερινή εκπομπή γιατί έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ αποκαλύπτει πως της προτάθηκε να κάνει πρωινό και το απέρριψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top